x
Close


Közelgő események

Filmek

Hugh Jackman akcióban a legújabb Logan storyboardon

Logan akcióban a legújabb vázlatokon. Egyre több részlet derül ki a következő X-Men-filmről.

Hugh Jackman akcióban a legújabb Logan storyboardon
  • Publishedoktóber 14, 2016

Logan akcióban a legújabb vázlatokon. Egyre több részlet derül ki a következő X-Men-filmről.

Az elmúlt napokban a hivatalos Instagram-fiókon több titokzatos kép is megjelent a Logan-filmről. Természetesen a fényképek között voltak árulkodó, és rejtélyes utalások is a karakterekre. Már most elmondhatjuk, hogy tényleg sötétebb lesz a harmadik Rozsomák-film. Tegnap publikált képen egy kamion stop látható – kétségkívül, nem ez a legizgalmasabb fénykép, amit bemutattak a filmről.

Rest Stop

@wponx által közzétett fénykép,

Nagyjából egy időben az Instagram-os megosztással a rendező, James Mangold is megosztott újabb képeket a filmből. Twitter-en posztolt ki két új Hugh Jackman-es storyboard-képet. A képeket Gabriel Hardman tervezte, és Farkast ábrázolják akció közben. A rajzokon az látható, amint a címszereplő egy mozgó jármű elé ugrik, majd adamantium karmaival betöri a szélvédőt.

Az Instagram-os fényképből sokat nem tudtunk meg, nem túl beszédes sem a helyszín, sem a fényképen látható jármű, de a fórumozók szerint ez egy texasi megálló lehet. Hogy miből vonták ez le? A hét elején Jackman egy másik titokzatos képet mutatott a Chrysler 300-as limuzinjáról, melyet Texas államban láttak.

Régóta pletykálják, hogy egy mutáns klón, X-23 is benne lesz a filmben, különösen azok után, hogy bemutatták a film plakátját. A plakáton Logan (Hugh Jackman) megviselt, sérült karja látható oldalán egy kislánnyal. Ez volt az első poszter, hivatalos kép, ami a film címét is leleplezte. Egy másik forrás arról írt, hogy Logan a filmben limuzinsofőrként dolgozik, ezekre utaltak a kiszivárgott Chrysler 300-as fényképek.

Múlt héten kiderült, hogy részben az Old Man Logan képregényt fogja feldolgozni a harmadik installáció. A történet alapján Logan elveszti mutáns gyógyító erejét, megbetegszik. „Piálni” kezd, hogy valamelyest oldja fájdalmát. Azt is megtudtuk, hogy Stephen Merchant karaktere Caliban is benne lesz a filmben, aki Logan-nal együtt próbál meg segíteni a gyengélkedő X Professzoron (Patrick Stewart). A Professzor időnként emlékezetkieséssel küzd, nem ismeri fel Logan-t sem.

James Mangold által rendezett Logan című kalandban visszatér Hugh Jackman, és Sir Patrick Stewart is. A filmet 2017. március 3-án fogják a mozikban bemutatni. Hugh Jackman-nek ez lesz a kilencedik Farkasos szerepe, ám ő ezzel elköszön a mutáns karakterétől.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.