Főoldal Filmek Scarlett Johansson valóban egyeztet az új Jurassic World főszerepéről
Filmek

Scarlett Johansson valóban egyeztet az új Jurassic World főszerepéről

A Universal raptortempóban igyekszik megtalálni a film főszereplőjét.

711
Fekete Özvegy
Forrás: Marvel Studios

Egy nemrégiben felröppent pletykát erősített meg a szaksajtó, miszerint a Fekete Özvegy és a Marvel egykori sztárja, Scarlett Johansson és a Universal Pictures hivatalosan is egyeztetnek a cím nélküli új Jurassic World főszerepéről.

Az elmúlt hetekben több hírről is beszámoltunk, köztük arról, hogy Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a 2014-es Godzilla rendezője, Gareth Edwards dirigálja majd a filmet, miután David Leitch távozott. Jeff Sneider néhány napja arról számolt be, hogy Scarlett Johanssont szemelték ki a következő Jurassic World-film főszerepére, és a The Hollywood Reporter most megerősítette, hogy az egykori Fekete Özvegy hivatalosan is tárgyalásban van. Konkrét részleteket nem tudunk, hogy Johansson milyen karaktert alakít a filmben, vagy mi lesz a film címe (bár ezzel kapcsolatban felröppent a Jurassic City).

A portál azt is megerősíti, hogy a Universal rohamtempóban halad, minél előbb szeretnék elkezdeni a forgatást, ami érthető, hiszen a premier napját 2025. július 2-ára tűzték ki.

Titok övezi az új film cselekményét is, de a hírek szerint a film egy “új korszakot” indít egy teljesen új történettel, ami nem jelent mást, minthogy a Jurassic World sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, valamint a nagy visszatérők, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum karakterei nem fognak visszatérni a folytatásban.

A Jurassic World után visszatért a veterán Frank Marshall producer, valamint Patrick Crowley is. Sőt, Steven Spielberg mester is felügyeli majd a munkálatokat, mint producer.

David Leitch február elején még tárgyalt a rendezésről, majd pár nappal később már arról számoltak be, hogy megrekedtek az egyeztetések. Leitch állítólag azzal magyarázta döntését, hogy nem kapott kreatív szabadságot, és a Jurassic World: Világuralom után a producerek nagyobb beleszólást akarnak. Ebből azt lehet levonni, hogy Edwards ennek tudatában vállalta a rendezést, vagyis sok beleszólása nem lesz a történet irányításába.

Jurassic World: Bukott birodalom
Forrás: Universal Pictures

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

11 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Világuralom
Filmek

A Fekete Özvegy sztárja lehet az új Jurassic World főszereplője

A Marvel sztárja ajánlatot kapott a Jurassic World 4. főszerepére.

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et

Izgalmas rendezőt kapott a cím nélküli új Jurassic World.

Jurassic World: Világuralom
Filmek

Rendező nélkül maradt az új Jurassic World

Új rendezőt keresnek a Jurassic World 4.-hez, miután a kiszemelt távozott.