Főoldal Filmek Rendező nélkül maradt az új Jurassic World
Filmek

Rendező nélkül maradt az új Jurassic World

Új rendezőt keresnek a Jurassic World 4.-hez, miután a kiszemelt távozott.

161
Jurassic World: Világuralom

Január végén jelentették be, hogy érkezik a negyedik Jurassic World, amelyen a franchise öreg diákja, az eredeti filmet jegyző David Koepp dolgozik. Majd február elején a Universal Pictures kitűzte a film bemutatóját, illetve kiszemelték az egyik legmenőbb rendezőt, ám a hírek szerint a John Wick és a Deadpool 2. rendezője és a Universal Pictures nem tudott közös nevezőre jutni, ezért David Leitch távozott.

Alig néhány napja derült ki, hogy David Leitch tárgyalásokat folytat a jelenleg fejlesztés alatt álló új Jurassic World-film rendezéséről. Ma azonban a Deadline arról számolt be, hogy a Leitch és a Universal közötti tárgyalások meghiúsultak, és a stúdió új rendezőt keres a film élére. A jelentés szerint nem haraggal váltak el a felek, és döntést azután hozták meg, hogy a rendezőnek és a stúdiónak “eltérő elképzelései” voltak a filmmel kapcsolatban.

A Universal 2025. július 2-ára tűzte ki az új film premierjét, amely az ígéretek szerint új fejeztet nyit a Jurassic-saga történetében. David Koepp, az eredeti Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park című folytatásnak a forgatókönyvírója jelenleg is dolgozik a cím nélküli film forgatókönyvén.

A tervek szerint az új film újragondolja a sorozatot, és a Jurassic World sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard várhatóan nem fognak visszatérni korábbi szerepeikben, miután a 2022-ben bemutatott Jurassic World: Világuralom lezárta a trilógiát, és ezzel a karakterek történetét. Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern, akik az eredeti Jurassic Park-trilógia főszereplői voltak, szintén nem várható, hogy a közelgő projektben újra szerepet kapnak.

Az utolsó film vegyes kritikákat kapott, de az ítészek véleménye ellenére a globális jegypénztáraknál átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt, ami nem jelent mást, minthogy a stúdió egyik legjövedelmezőbb címe.

David Leitch
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et

Izgalmas rendezőt kapott a cím nélküli új Jurassic World.

Jurassic World: Világuralom
Filmek

Kitűzték az új Jurassic World bemutatóját, és a feladatra a Deadpool 2. rendezőjét szemelték ki

Megvan az új Jurassic World bemutatója, és már egy rendezővel is egyeztetnek.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.