Főoldal BREAKING A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.

668
Jurassic World: Bukott birodalom
Forrás: Universal Pictures

Az élet utat tör magának, visszatér a franchise egy negyedik résszel a Jurassic World: Világuralom után. A Universal megrendelte a franchise negyedik részét, és több stúdióforrás is megerősítette, hogy a forgatókönyvet a sorozat eredeti forgatókönyvírója, David Koepp írja.

Sok mindent nem tudunk az új film cselekményéről, de a The Hollywood Reporter bennfentese szerint a film egy új történetet indít majd el, amely független lesz a Jurassic World-filmtrilógiától. A legutóbbi három film főszereplői Chris Pratt és Bryce Dallas Howard voltak, és végül az utolsó részre visszatértek a Jurassic Park nagyjai is, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern és B.D. Wong is szerepeltek Colin Trevorrow befejező részében.

Nem túl meglepő, hogy a Universal tovább akarja vinni a “Jurassic” vonatot. Bár a reboot egyes részei egyre kevesebb bevételt hoztak a kasszáknál, mindhárom Jurassic World rész – az első 2015-ben, a Bukott birodalom 2018-ban és a Világuralom 2022-ben – átlépte az egymilliárd dollárt a globális jegypénztáraknál. Az 1993 és 2001 között megjelent három Jurassic Park-filmmel együtt a franchise több mint 6 milliárd dolláros bevételt hozott össze.

Sara Scott, a produkciós fejlesztésért felelős ügyvezető alelnök és Jacqueline Garell, a produkciós fejlesztés kreatív vezetője fogja felügyelni a stúdió projektjét. Steven Spielberg az Amblin producere lesz Frank Marshall és Patrick Crowley mellett.

Koepp a franchise-forgatókönyvírás veteránja, többek között ő írta az első Mission: Impossible forgatókönyvét Tom Cruise kasszasikerének, Tobey Maguire főszereplésével Pókember, valamint az Indiana Jones-filmek: A kristálykoponya királysága és A sors tárcsája történeteit. Legutóbbi filmje Steven Soderbergh Presence című kísértettörténete, amelyet a Sundance Filmfesztiválon mutattak be a múlt hétvégén.

Jurassic World: Világuralom
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...