Főoldal Filmek A Fekete Özvegy sztárja lehet az új Jurassic World főszereplője
Filmek

A Fekete Özvegy sztárja lehet az új Jurassic World főszereplője

A Marvel sztárja ajánlatot kapott a Jurassic World 4. főszerepére.

629
Jurassic World: Világuralom

Január végén jött a bejelentés, hogy készül az új Jurassic World. Az új részen a Jurassic Park eredeti írója dolgozik, a rendezői székben pedig Garth Edwards ül. A szereposztásról eddig mindössze annyit osztottak meg, hogy nem hozzák vissza a korábbi szereplőket, a negyedik részt egy rebootnak kell tekinteni.

Majd az elmúlt napokban felröppent a hír, miszerint Chris Pratt után a Marvel Studios egy másik sztárja lehet a befutó a Universal Studiosnál, mivel a hírek szerint a Fekete Özvegy sztárja, Scarlett Johansson tárgyal a főszerepről.

Az elmúlt hetekben felpörögtek az események a franchise körül, és néhány hét leforgatása alatt a forgatókönyvíró után megtalálták a rendezőt is, és már a főszereplőt is kiszemelték a projektre. A The Insneider információi szerint a 2x Oscar-díjra jelölt Scarlett Johanssonnak ajánlatot tettek a főszerepre. A színésznőnek sok ideje nem lesz töprengeni a szerepen, mert idén nyáron szeretnék elkezdeni a forgatást, hiszen a film bemutatóját 2025 nyarára tűzte ki a stúdió.

Bővebb részleteket nem tudott meg a bennfentes, de tudomása szerint Johansson már találkozott Edwards rendezővel és Frank Marshall producerrel is, ami azt mutatja, hogy a dolgok jó irányba haladnak. Most minden azon múlik, hogy Johansson elfogadja-e az ajánlatot, tetszik-e neki az ötlet, hogy belevágjon, amely valószínűleg nem egy részről szól.

A Universal 2025. július 2-ára tűzte ki az új film premierjét, amely az ígéretek szerint új fejeztet nyit a Jurassic-saga történetében. David Koepp, az eredeti Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park című folytatásnak a forgatókönyvírója jelenleg is dolgozik a cím nélküli film forgatókönyvén.

A tervek szerint az új film újragondolja a sorozatot, és a Jurassic World sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard várhatóan nem fognak visszatérni korábbi szerepeikben, miután a 2022-ben bemutatott Jurassic World: Világuralom lezárta a trilógiát, és ezzel a karakterek történetét. Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern, akik az eredeti Jurassic Park-trilógia főszereplői voltak, szintén nem várható, hogy a közelgő projektben újra szerepet kapnak.

Az utolsó film vegyes kritikákat kapott, de az ítészek véleménye ellenére a globális jegypénztáraknál átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt, ami nem jelent mást, minthogy a stúdió egyik legjövedelmezőbb címe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Mahershala Ali
Filmek

Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali is szerepelhet a Jurassic World folytatásában

A vámpírok helyett inkább a dinoszauruszokat választja Mahershala Ali?

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.