Főoldal Filmek A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et
Filmek

A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et

Izgalmas rendezőt kapott a cím nélküli új Jurassic World.

306
Jurassic World: Bukott birodalom
Forrás: Universal Pictures

Az élet utat tör magának, miután rendező nélkül maradt az új Jurassic World. Gareth Edwards a The Hollywood Reporter szerint tárgyalásokat folytat a franchise következő részének rendezéséről. Korábban David Leitch is szóba került a feladatra, de a kreatív irányvonalban nem volt meg az egyetértés, s Leitch távozott. Edwards nevét leginkább Az Alkotó és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című filmekből ismerhetjük.

Szintén a The Hollywood Reporter osztotta meg az első információkat a Universal negyedik Jurassic World-filmjéről. A lap beszámolója szerint David Koepp írja a legújabb rész forgatókönyvét, és sokan megörültek, amikor olvasták a hírt, ugyanis Koepp írta a Jurassic Park (1993) és Az elveszett világ: Jurassic Park (1997) eredeti forgatókönyvét.

A Universal 2025. július 2-ára tűzte ki az új film premierjét, amely az ígéretek szerint új fejeztet nyit a Jurassic-saga történetében. David Koepp, az eredeti Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park című folytatásnak a forgatókönyvírója jelenleg is dolgozik a cím nélküli film forgatókönyvén.

A tervek szerint az új film újragondolja a sorozatot, és a Jurassic World sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard várhatóan nem fognak visszatérni korábbi szerepeikben, miután a 2022-ben bemutatott Jurassic World: Világuralom lezárta a trilógiát, és ezzel a karakterek történetét. Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern, akik az eredeti Jurassic Park-trilógia főszereplői voltak, szintén nem várható, hogy a közelgő projektben újra szerepet kapnak.

Az utolsó film vegyes kritikákat kapott, de az ítészek véleménye ellenére a globális jegypénztáraknál átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt, ami nem jelent mást, minthogy a stúdió egyik legjövedelmezőbb címe.

the creator director gareth edwards is still open to big franchises but only if he has his creative freedom
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.

Jurassic World
Filmek

A Fear the Walking Dead sztárja játszhatja a Jurassic City főgonoszát

A főszereplők után az Oscar-díjra jelölt színész játszhatja a Jurassic City főgonoszát.