Főoldal Filmek Scarlett Johansson mellett kiszemelték a Jurassic City férfi főszereplőjét
Filmek

Scarlett Johansson mellett kiszemelték a Jurassic City férfi főszereplőjét

Több név is felmerült már a Jurassic City (vagy Jurassic World 4) főszerepeire.

359
Jurassic World: Világuralom

A forgatások várhatóan nyáron kezdődnek, és a Universal Pictures már javában dolgozik a franchise következő, és egyben hetedik részén. Hivatalosan még nem jelentették be az új film címét, de szivárogtatások alapján Jurassic City névvel érkezik a film, amelynek női főszereplőjét Scarlett Johansson játszhatja.

A Deadline szerint Jonathan Bailey (Bridgerton, Broadchurch, Wicked) a kiszemelt a férfi főszerepre. Konkrét részleteket a szerepről nem osztottak meg, és Bailey még nem írt alá, de a jelentés szerint a Universal nagyon szeretné, ha elvállalná a szerepet. Eddig csak a kétszeres Akadémia-díjra jelölt Scarlett Johansson (Fekete Özvegy, Bosszúállók: Végjáték) kapott megerősítést.

GettyImages 1404745350 copy

David Lynch neve merült fel elsőként a rendezésnél, de kreatív nézeteltérésekre hivatkozva elváltak az útjaik, helyére pedig az a Gareth Edwards érkezett, aki a korábbi években olyan filmeket rendezett, mint például a 2014-es Godzilla, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, legutóbbi munkája pedig Az Alkotó volt. A forgatókönyvön a franchise eredeti írója, David Koepp dolgozik, Frank Marshall producerként, Steven Spielberg pedig ismét executive producerként tér vissza.

A következő rész a pletykák alapján Jurassic City címmel kerülhet bemutatásra, és jelentések alapján teljesen új, merész irányt vesz a franchise következő fejezete, és a franchise korábbi főszereplői nem térnek vissza, sem Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, sem az eredeti Jurassic trió, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum.

A franchise alapjait Steven Spielberg rakta le az eredeti 1993-as Jurassic Park című filmmel. A kasszasiker azóta pedig több mint 6 milliárd dollárt zsebelt be globálisan a jegypénztáraknál. Az utolsó részt két éve mutatták be a mozikban Colin Trevorrow rendezésével. Bár negatív és rossz kritikákat kapott a 2022-es Jurassic World: Világuralom, ennek ellenére óriási siker volt a pénztáraknál, globálisan több mint 1.004 milliárd dollárt hozott ($376.8M Amerikában és $625.1M nemzetközileg).

A Jurassic City (más néven a Jurassic World 4.) 2025. július 2-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mahershala Ali
Filmek

Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali is szerepelhet a Jurassic World folytatásában

A vámpírok helyett inkább a dinoszauruszokat választja Mahershala Ali?

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.