A Warner Bros. két bejegyzett filmje közül melyik lehet az új Batman?

Továbbra is nagy kérdés, hogy mikor érkezik Ben Affleck új Batman-filmje.

Továbbra is nagy kérdés, hogy mikor érkezik Ben Affleck új Batman-filmje.

A stúdió két új filmes eseményt jegyezett be 2019-re és 2020-ra, így már biztos, hogy az elkövetkező években is lesznek gazadagon DC Comics filmek a mozik műsorkínálatán. A filmek akár folytatások is lehetnek, vagy talán olyan új filmek, melyeket a stúdió még nem mutatott be. De talán leghihetőbb, hogy pont a Ben Affleck által készülő új Batman-filmet fogják bemutatni az egyik időpontban.

Exhibitor Relations világított rá a dolgokra az egyik Twitteres bejegyzésében, méghozzá, hogy a stúdió két titokzatos filmet is bemutatni készül a jövőben. Az egyik film premiere 2019. szeptember 27., a másiké 2020. február 7. Korábbról tudjuk, hogy ezekre az időpontokra, sőt a hónap egészére nem volt bejegyezve film, így ennek tudatában egyre érdekesebbek ezek a dátumok. 2019-ben ezen felül még két filmet láthatunk, az egyik Warner Bros. film augusztus 1-én, a másik Bros. és DC film november 1-én mutatkozik be. 2020-ban sincs ez máshogy, eddig két filmet lehet biztosra tudni, 2019. december 25-én a Sony Pictures készül valamivel, míg a Pixar 2020. március 13-án dobja piacra legújabb művét.

Mint tudjuk, az új Batman projektre Ben Affleck van ráállítva, és Geoff Johns-szal közösen írja a szkriptet. Time Warner vezérigazgatója, Jeff Bewkes múlt hónapban elmondta, hogy másfél év múlva, 2018 tavaszára várhatjuk a Batman reboot első részét, ámbár a stúdió ezt azóta sem erősítette meg hivatalosan. Nemhogy a premier, de még a forgatási idő sem ismert, ennek függvényében kételkedünk a CEO szavában. Ha valóban igaz, hogy a fenti dátumok közül az egyik Batman, vagy bármely más DCEU film, akkor ez azt jelenti, hogy évente akár négy DC Comics filmet is láthatunk, amire még a Marvel-nél sem volt példa.

Az oldal megemlíti azt is, hogy az utolsó Warner Bros. film, melyet bejelentettek az az Ocean’S Eight volt, amit a stúdió nagy valószínűséggel 2018. június 8-án fog bemutatni. Elképzelhető az is, hogy a 2020-as dátum a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének bemutatója, hiszen a stúdió korábban elmondta, trilógiát terveznek belőle. A film első részét november 18-án nézhetjük meg, de a folytatása már 2018-ban érkezik, s talán a rejtélyes 2020-as film a zárórésze lesz.

Vizsgáljuk meg az utolsó eshetőséget. Azok után, hogy a Creed: Apollo fia meghódította a mozikat egyértelmű volt, érkezni fog a folytatás, csak az a kérdés, hogy ki és mikor rendezi. Gery Barber az MGM vezérigazgatója korábban elmondta, hogy a Creed 2-őt 2017-ben szeretnék bemutatni, két évvel az első rész után. Igen ám, csak a film rendezője Ryan Cooger és a főszerelője Michael B. Jordan már aláírt a Marvel-hez, és lassan elkezdik forgatni a Fekete Párduc részt. Ez viszont lehetetlenné tette, hogy 2017. novemberében bemutassák az új Creed-filmet, ugyanakkor mindkét dátum, mind 2018, mind 2020 már lehetővé tenné a rendezőnek, hogy visszatérjen, és nyugodtan elkészítsük a méltó folytatást.

Amiket biztosan tudunk, hogy több LEGO-film is érkezik. Az első ilyen film a LEGO Batman lesz, amit jövő február 10-én mutatnak be, ezt követi a LEGO Ninjago film szeptember 22-én. A nagy sikerű LEGO Movie második része 2019. február 8-án lesz megnézhető a mozikban. Talán ezen filmek variációja közül lesz látható az említett dátumok egyikén? A kérdésre sem mi, sem az Exhibitor Relations nem tudja a választ. Várjuk a stúdió hivatalos bejelentését.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Év végén érkezik csak a Transformers 5 előzetes

Next Article

Most már tudjuk, mért kellett megváltoztatni a Végtelen háború címét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!