Batman Robert Pattinson

Elárasztották a világhálót a The Batman forgatási képeivel, Pingvin és Gotham City járművei is megjelentek

Annyi próbálkozás és halasztás után végre forog a The Batman-film, amiről már meg is érkeztek az első lesifotók.

Annyi próbálkozás és halasztás után végre forog a The Batman-film, amiről már meg is érkeztek az első lesifotók.

A filmre eredetileg Ben Affleck és Geoff Johns párost kérték fel, ám túl nagy falatnak tűnt a film forgatókönyve, többször is nekifutottak, az eredmény mindig az lett, hogy kukában landolt a terv. Végül Ben Affleck feladta, majd a szerepről is lemondott, helyét az Alkonyat filmsorozatból sokak által a vámpírral azonosított Robert Pattinson örökölte meg, a rendezői teendőket pedig a kiváló Matt Reeves kapta, aki főként A majmok bolygója franchise-zal érdemelte ki a felkérést.

Noha a Warner Bros. nem jelentette be, hogy elkezdődött a The Batman forgatása, de a legújabb képekből világossá vált, hogy az egyik legjobban várt DC alkotás stábja már kamerák előtt bizonyít. A Londonban készült fényképek nem túl sokatmondóak, mindössze Gotham feliratát szúrhatjuk ki a járművek oldalán, köztük a Gotham News furgonja és rendőrautók is megjelentek. Egy másik képen gothami egyenruhába öltözött rendőröket is látunk, ami arra utal, hogy egy bűntény helyét biztosíthatják a rend éber őrei.

Múlt héten Jeffrey Wright, mint Gordon rendőrfőnök is megkezdte a munkát, ami azt jelenti, hogy hamarosan őt is kiszúrhatjuk majd az egyik forgatási képen. Pletykák szerint a film a Batman: A rajzfilmsorozat történetét veszi alapul és a ’90-es években játszódik majd a történet. Ezt némiképp megerősítették most, mert a képeken látható járműveket mintha a ’80-as és a ’90-es évekből ragadták volna ki.  

Egy másik sorozaton Colin Farrell titokzatos karakterét is kiszúrták. Meg nem erősített hírek szerint a színész Pingvint alakítja majd a filmben, Batman egyik rosszfiúját, amiből szép számmal akad majd benne. Matt Reeves korábban már megerősítette, hogy Paul Dano kapta Rébusz szerepét, de Macskanő (Zoë Kravitz) is szerepelni fog benne. És ki tudja még hogy kik, mert ahogy a rendező korábban fogalmazott, egy galériára elegendő gonosztevőt zúdítanak a főhős nyakába.

A képregények szerelmesei izgatottan várták a tegnap éjjel megtartott 77. Golden Globe-gálát, hiszen a Joker szerepe után Joaquin Phoenix elnyerte a Legjobb férfi színésznek járó aranyglóbuszt dráma kategóriában, de másra is figyelmesek lettünk a színpadon. Jason Momoa mellett ugyanis Zoë Kravitz is megjelent, aki új frizurával jelent meg a színpadon, amit alighanem már a The Batman forgatása miatt vágatott le. Nagyon úgy fest, hogy a színésznő ilyen hajjal fogja életre kelteni Macskanőt a filmben.

A nap végére pedig Robert Pattinson is megjelent a forgatáson, mint Bruce Wayne. Nem sokat látunk a színészből, azt leszámítva, hogy motoron ül.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de a képek alapján szinte biztos, hogy a régmúltban fog játszódni a történet.

A The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Total
37
Shares
Previous Article
Új mutánsok

Alig hiszünk a szemünknek, de végre bemutatták az Új mutánsok vadonatúj előzetesét

Next Article

Ismét előkerült néhány fotó a PS5-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!