Wide Screen
Image default
Filmek

Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

The Batman filmről szóló legújabb híre szerint – még nem tudjuk hivatalosan a film címét – gondok vannak, de a Warner Bros.-t ez nem érdekli, mert már most tudják, hogy rengeteg pénzt keresnek ezzel a résszel. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a stúdiót nem aggasztják a hírek azok után, hogy idei két DC filmje is megbukott. Meglepő dolgokról számolt be a hír forrása.

A Batman-News számolt be a hírről, miután a The Ringer oldal közzé tett egy rendkívül érdekes, és meglepő cikket. Már úgy adtak címet is, hogy „A filmek nem haltak meg, de mások lesznek”, ami a filmipar jelen állásáról szól, és amibe a The Batman film is beletartozik. A film írója és rendezője, Ben Affleck elmondta korábban, jelenleg is dolgozik a fim szkriptjén, de úgy látszik, hogy nem áll valami jól. Csalódottak lennénk nagyon, ha kiderülne, hogy valóban komoly gondok vannak.

Az Amerikai pszichó írója, Bret Easton Ellis azt hallotta a különféle vezetőktől, hogy komoly gondok vannak a filmmel. Sajnos ennek a Warner Bros. nem érzi súlyát, és csöppet sem törődik a pletykákkal. A következőket állítja Ellis:

Éppen azt kezdték el mesélni nekem, hogy komoly gondok vannak a fimmel. A vezetőkkel vacsoráztam, mikor azokról az emberekről kezdtek el panaszkodni, akik a Batman filmen is dolgoznak. Csak annyit mondtak, hogy bementek a stúdióba megnézni, és azt mondták: „Nézd, a forgatókönyv olyan… Itt van harminc dolog, ami rossz, amin tudnánk javítani.” A vezetők csak annyit mondtak: „Nem érdekel, tényleg nem érdekel! Annyi pénzt keresünk majd a filmmel, –  és az emberek hetven százaléka nem is angolul fogja megnézni, nincs is ezzel semmi baj -, hogy teljesen felesleges aggódni a szkript miatt.” Hozzáteszem, szerintem globális problémák nagy szerepet játszanak ahogy és amit csinálnak a filmekkel.

Úgy hangzik, van ok az aggodalomra, de Affleck többször kijelentette, hogy még nem áll készen a film forgatására. Nehéz megemészteni Ellis szavait, főleg azért, mert Geoff Johns-szal közösen dolgoznak a szkripten, és mint rendező már bizonyított korábban is a színész (Tolvajok városa, Az Argo-akció), bár azért ott volt az ide Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, ami bebizonyította, hogy a DC Comics nem áll a dolgok magaslatán.

A The Wrap oldaltól Umberto Gonzalez hevesen cáfolta a fenti a hírt, s meggyőződése, hogy egy szó sem igaz ebből, kacsa az egész. Gonzalezről tudni kell, hogy ő volt az, aki a legnagyobb casting híreket hozta nyilvánosságra az Igazság ligája filmből.

Ti mit gondoltok a mostani hírről?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat