Főoldal Filmek Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik
Filmek

Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

837

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

The Batman filmről szóló legújabb híre szerint – még nem tudjuk hivatalosan a film címét – gondok vannak, de a Warner Bros.-t ez nem érdekli, mert már most tudják, hogy rengeteg pénzt keresnek ezzel a résszel. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a stúdiót nem aggasztják a hírek azok után, hogy idei két DC filmje is megbukott. Meglepő dolgokról számolt be a hír forrása.

A Batman-News számolt be a hírről, miután a The Ringer oldal közzé tett egy rendkívül érdekes, és meglepő cikket. Már úgy adtak címet is, hogy „A filmek nem haltak meg, de mások lesznek”, ami a filmipar jelen állásáról szól, és amibe a The Batman film is beletartozik. A film írója és rendezője, Ben Affleck elmondta korábban, jelenleg is dolgozik a fim szkriptjén, de úgy látszik, hogy nem áll valami jól. Csalódottak lennénk nagyon, ha kiderülne, hogy valóban komoly gondok vannak.

Az Amerikai pszichó írója, Bret Easton Ellis azt hallotta a különféle vezetőktől, hogy komoly gondok vannak a filmmel. Sajnos ennek a Warner Bros. nem érzi súlyát, és csöppet sem törődik a pletykákkal. A következőket állítja Ellis:

Éppen azt kezdték el mesélni nekem, hogy komoly gondok vannak a fimmel. A vezetőkkel vacsoráztam, mikor azokról az emberekről kezdtek el panaszkodni, akik a Batman filmen is dolgoznak. Csak annyit mondtak, hogy bementek a stúdióba megnézni, és azt mondták: „Nézd, a forgatókönyv olyan… Itt van harminc dolog, ami rossz, amin tudnánk javítani.” A vezetők csak annyit mondtak: „Nem érdekel, tényleg nem érdekel! Annyi pénzt keresünk majd a filmmel, –  és az emberek hetven százaléka nem is angolul fogja megnézni, nincs is ezzel semmi baj -, hogy teljesen felesleges aggódni a szkript miatt.” Hozzáteszem, szerintem globális problémák nagy szerepet játszanak ahogy és amit csinálnak a filmekkel.

Úgy hangzik, van ok az aggodalomra, de Affleck többször kijelentette, hogy még nem áll készen a film forgatására. Nehéz megemészteni Ellis szavait, főleg azért, mert Geoff Johns-szal közösen dolgoznak a szkripten, és mint rendező már bizonyított korábban is a színész (Tolvajok városa, Az Argo-akció), bár azért ott volt az ide Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, ami bebizonyította, hogy a DC Comics nem áll a dolgok magaslatán.

A The Wrap oldaltól Umberto Gonzalez hevesen cáfolta a fenti a hírt, s meggyőződése, hogy egy szó sem igaz ebből, kacsa az egész. Gonzalezről tudni kell, hogy ő volt az, aki a legnagyobb casting híreket hozta nyilvánosságra az Igazság ligája filmből.

Ti mit gondoltok a mostani hírről?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...