Hálaadás napján érkezik az új Spot a Zsivány Egyeshez

Új előzetest már nem adnak ki a filmhez, innentől csak pár másodperces kis jelenetekkel találkozhatunk a kábeltévék adásai között.

Új előzetest már nem adnak ki a filmhez, innentől csak pár másodperces kis jelenetekkel találkozhatunk a kábeltévék adásai között.

Olyan mintha most mutatták volna be a Star Wars: Az ébredő Erő filmet, közben eltelt egy év, és máris itt a következő Star Wars-film. Összesen hat hét választ el bennünket, hogy megnézhessük az első spin-off epizódot, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a mozikban.

Az ABC társaság Twitterén tűnt fel egy bejegyzés, miszerint új spottal erősít a Rogue One: A Star Wars Story a Disney Holiday Celebration eseménye alatt. Amerikában szinte már hagyománnyá vált, hogy az év végi nagyobb mozis durranásokból TV-s Spotokat vetítenek le Hálaadás estéjén. A csatorna tweetjébe egy videót ágyaztak be, melynek legvégén derült ki, hogy különleges Rogue One jelenetet mutatnak be november 24-én, vagyis csütörtök este.

Pontosan nem tudni, mikor fogják levetíteni a spotot, mint ahogy arról sem esett szó, hogy mennyiben fog új részeket tartalmazni a videó, esetleg korábban a Star Wars Celebration alatt bemutatott részeket vágják csak össze egy rövid kisfilmre. Akárhogy is, legyen szó bármilyen jelenetről, de új vágásban nézhetjük majd meg az idei Star Wars mellékfilmet, és talán az új spotban még több Darth Vadert látunk.

Főszerepben Felicity Jones lesz látható, ő fogja játszani az egyik Lázadót, Jyn Erso-t a filmben. Ersot és csapatát azzal a küldetéssel bízzák meg, hogy lopják el a Halálcsillag tervrajzait, melyekkel megsemmisíthetik a Birodalmi űrállomást, a Halálcsillagot. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni – 10 perccel a negyedik rész előtt ér véget a film.

Felicity Jones mellett feltűnik még Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Riz Ahmed, Jonathan Aris és Wen Jiang színész is Gareth Edwards által rendezett Star Wars-filmben.

Gary Whitta és Chris Weitz forgatókönyve alapján készült első mellékszálon futó Star Wars-filmet legkorábban december 15-én nézhetjük meg a mozikban.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik

Next Article

Az új Megazord játékfigura brutálisan jól néz ki, talán ilyen lesz a Power Rangersben is?

Related Posts
Tovább

Kikerült a közösségi megosztóra az X-Men: Apokalipszis legjobb jelenete

A filmről a kritika már olvasható a widescreen.hu oldalon. Nem teljesen vagyunk odáig a filmért, jobbra számítottunk nagyon. De a fenti videó feledtet picit mindent, mert ez az egyetlen olyan képsor az egész Apokalipszis alatt, amin jót röhögtünk. A többi miatt inkább a zsebkendőért nyúltunk, vagy durvább esetben felálltunk volna a vetítés közben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!