x
Filmek

Az új Megazord játékfigura brutálisan jól néz ki, talán ilyen lesz a Power Rangersben is?

Megazord új külsejéről rántották le a leplet, s talán a Power Rangers filmben is valami hasonló formában mutatja meg magát jövőre.

Az új Megazord játékfigura brutálisan jól néz ki, talán ilyen lesz a Power Rangersben is?
  • Publishednovember 6, 2016

Megazord új külsejéről rántották le a leplet, s talán a Power Rangers filmben is valami hasonló formában mutatja meg magát jövőre.

Egy teljesen összeszerelt figurát kaptunk, ám kissé meglepő, mert Megazord nem úgy néz ki, mint amire számítani lehetett. Ettől függetlenül nagyon menő lett a játék. A hivatalos Power Rangers Twitter-fiókon mutatták be az új Megazord figurát, akivel a filmben is találkozni fogunk. A filmes alakjáról nem tudunk semmit, de azért valószínűsíthető, hogy akadnak majd eltérések a moziban látott alakja és a játékszer között, viszont arra nagyszerű a mostani darab, hogy legalább el tudjuk képzelni a filmes testét.

A fényképet vizsgálva kijelenthetjük, hogy merőben más a mostani játékszer, mint amivel az 1993-as eredeti Mighty Morphin szériából megismerhettünk, ugyanakkor hasonlóságok azért akadnak az 1995-ös filmben használt Ninja Megazordhoz viszonyítva. Megazordról tudni kell, hogy öt egymástól jól elkülöníthető részből áll: a Sabre-Toothed Tiger dinozord alkotja az alapot, a Tyrannosaurus dinozord a “magot”, a Triceratops és a Mastodon dinozords kombinációja a lábakat, míg Pterodactyl dinozord adja a fejet.

Zords Bandainél máris beindult a marketing, elmondták, hogy ez az eddigi legjobb figura, amit megépítettek. Később lehetőség lesz a játék upgradejére is, bővíteni lehet a szárnyakat, és LED ízzókkal is elláthatjuk, meg ki tudja még mi mással. Mindezek mellett az már csak ráadás, bónuszként másik két Rangerst is kapsz a packban.

cwdfniaukaaxebz_mini

Saban Power Rangers-eit öt gimis tini alkotja, akiknek valami rendkívülivé kell válniuk. Megtudták, hogy szeretett kisvárosukkal, Angel Grove-val – és a világgal – valami egészen rendkívüli fog történni. Egy idegen fenyegetés jelent meg, ami arra készül, hogy elpusztítson mindent, ezért a sors kiválasztotta őket. A hőseinknek gyorsan rá kell jönniük, hogy ők az egyetlenek, akik megmenthetik a bolygót. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, össze kell fogniuk, együtt kell legyőzniük a nehézségeket mielőtt még túl késő lenne. Egy csapatban küzdenek majd, akiket csak úgy neveznek, hogy Power Rangers.

Dean Israelite filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, főszerepekben Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger), Naomi Scott (The Pink Ranger). A szkriptet John Gatins, Ashley Miller gyúrta át a rebootra.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.