Wide Screen
Image default
Filmek

Matt Reeves megerősítette, hogy Jeffrey Wright lesz Gordon rendőrfőnök

Bár a szakma nagyjai már korábban beszámoltak Jeffrey Wright szerepéről, Matt Reeves rendező csak most látta itt az idejét.

Bár a szakma nagyjai már korábban beszámoltak Jeffrey Wright szerepéről, Matt Reeves rendező csak most látta itt az idejét.

A The Batman rendezője, Matt Reeves közösségi oldalán erősítette meg a korábbi hetek egyik pletykáját, miszerint hogy a Westworld és a Hold the Dark című sorozat főszereplőjét is alakító Jeffrey Wright kapta a Sötét lovag egyik szövetségesének, Gordon rendőrfőnök szerepét, s ezzel ő lett az első fekete színész, aki megkapta a DC képregények egyik ikonikus szerepét.

Valójában Reeves ilyen későre tett megerősítése azt igazolhatja, hogy csak most írták alá a papírt, eddig csak tárgyaltak a szerepről, s közel sem volt biztos, hogy Wright lesz Gordon a DC Moziverzum egyik legnagyobb közelgő alkotásában. Legjobb tudomásunk szerint még két főkarakter szerepe nem talált gazdára, az egyik Alfréd szerepe, a másik pedig a szintén sokat pletykált Pingvin, aki szintén Batman mindennapját igyekszik megnehezíteni majd a galériára elegendő gonosztevő között.

A hírportálok jóval korábban megírták már, hogy Wright kapta a szerepet, akivel immáron négyre nőtt a The Batman megerősített szereplőgárdája, miután az Alkonyat vámpírjával azonosított Robert Pattinson elhappolta a főszerepet mások elől, Paul Dano Rébusz szerepét lopta el Jonah Hilltől, de Macskanő is feltűnik majd a filmvásznon, akit ezúttal Zoë Kravitz kelt életre.

A The Batman bemutatóját 2022. június 25-ére tűzték ki.

Jeffrey Wright

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat