Főoldal Filmek Paul Dano kapta Rébusz szerepét a The Batman-filmben
FilmekBREAKING

Paul Dano kapta Rébusz szerepét a The Batman-filmben

Eddig filmvásznon még nem látott gonosztevővel erősít a The Batman stábja, Rébusz lesz a Sötét lovag egyik ellenfele.

613
Rébusz

Eddig filmvásznon még nem látott gonosztevővel erősít a The Batman stábja, Rébusz lesz a Sötét lovag egyik ellenfele.

Kevesebb, mint egy nappal azután, hogy Jonah Hill lecsúszott a The Batman-film egyik szerepéről, újabb karaktert erősítettek meg Matt Reeves nagyon várós The Batman alkotásában. Most már egészen biztos, hogy a Sötét lovag egyik ellenfele Rébusz lesz, akit a Szökés Dannemorából és a Szeretet és köszönet sztárja, Paul Dano játszik majd.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Nem sokkal korábban a Warner Bros. stúdió közleményében jelentette be, hogy a Golden Globe-díjra is jelölt Paul Dano lett Rébusz a The Batman-filmben. De egy kis csavart is kaptunk a bejelentéshez, ugyanis a képregényekkel ellentétben a filmben Dano karakterét Edward Nashton-nak nevezték meg, nem pedig Edward Nygma-nak. Hogy mit akar ez jelenteni, még nem tudjuk.

Dano negyedikként csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához, miután Robert Pattinson megkapta a főszerepet, Jeffrey Wright lesz Gordon rendőrfőnök és néhány napja Zoë Kravitz is aláírt Macskanő szerepére. Talán nem véletlen, hogy a bejelentést azután időzítették, hogy Hill-lel megrekedtek a tárgyalások, hiszen ez azt bizonyítja, hogy Dano-val már javában folytak a tárgyalások, mikor felmerült Hill neve. Ettől függetlenül még Pingvin is szerepelhet a filmben, hiszen Reeves állítása szerint egy galériára elegendő gonosztevő van.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Paul Dano

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...