Főoldal Filmek Jonah Hill már nem tárgyal Matt Reeves rendezővel a The Batman titokzatos szerepéről
Filmek

Jonah Hill már nem tárgyal Matt Reeves rendezővel a The Batman titokzatos szerepéről

Megrekedtek a tárgyalások Jonah Hill és Matt Reeves között, miután a színész túl sokat kért a The Batman szerepéért?

516
Jonah Hill

Megrekedtek a tárgyalások Jonah Hill és Matt Reeves között, miután a színész túl sokat kért a The Batman szerepéért?

A korábbi hírek szerint Jonah Hill vagy Pingvin, vagy Rébusz szerepét kapta volna a The Batman-filmben, azonban úgy tűnik, hogy a stúdió és színész nem tudott közös nevezőre jutni, ezért megrekedtek a tárgyalások. Borys Kit állítása szerint Jonah Hill és Matt Reeves többször is asztalhoz ült, hogy átbeszéljék a részleteket és megvitassák a karaktert, de miután a Warner Bros. nemet mondott a színész bérére, Hill beszüntette a meghallgatásokat, hogy ő legyen Matt Reeves új filmjének főgonosza.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Úgy hírlik, hogy a fő problémát Jonah Hill magasra rúgott gázsija jelentette, csaknem 10 millió dollárt kért a szerepéért, ami még Robert Pattinson címszereplő fizetségét is túlszárnyalta, majdnem kétszer annyit tett volna zsebre. Az elmúlt napokban azonban új színészt köszönthettünk a fedélzeten, hiszen Zoë Kravitz, mint Macskanő is csatlakozott a film szereplőgárdához.

The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár már több cikket is olvashattunk már arról, hogy egy galériára elegendő gonosztevő készül megnehezíteni majd a főhős mindennapját, aminek története nem Frank Miller képregénye alapján készül.

The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz az amerikai mozikban.

Jonah Hill

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események