The Batman

A Batman végső előzetese Bruce Waynere, Macskanőre és Rébuszra van kihegyezve

Igazán akciódúsra sikerült a Batman végső, nagy előzetese.

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel befutott a Warner Bros. karácsonyi ajándéka a rajongóknak. A Warner Bros. bemutatta Matt Reeves rendezőtől a The Batman utolsó nagy előzetesét, amiben rengeteg új, fantasztikus felvételt láthatunk…. köztük Bruce Wayne és Selina Kyle kapcsolatáról és Rébuszról is.

Már beszélték, hogy hamarosan befuto a következő előzetes, de nem gondoltuk, még idén láthatjuk. A legújabb teaser rengeteg új felvételt tartalmaz. A videóban láthatjuk, ahogy a Robert Pattinson által megformált Sötét Lovag és Selina Kyle/Macskanő (Zoe Kravitz) egyesíti erőit, hogy véget vessenek a bűnbirodalomnak, ami úrrá lett Gotham Cityn. Akciódús felvételeket arról, miközben Batman és Macskanő harcba száll a város bűnözőivel, valamint többet kapunk Paul Dano rejtélyes Edward Nashton, azaz Rébusz alakításáról.

A trailer azzal kezdődik, hogy Pattinson Bruce Wayne-je beszélget Jayme Lawson Bella Reál nevezetű karakterével, a polgármesterjelölt pedig azzal vádolja Bruce-t, hogy gazdagsága és befolyása ellenére nem tesz semmit a városért. Miközben a nő főhősünk fejéhez vágja a dolgokat, olyan jeleneteket vágnak be, amiben Batman pontosan azt teszi, amiről a nő beszél, vagyis éppen a város jövőjéért harcol a bűnözök ellen.

Ezután Rébusz kap főszerepet az előzetesben, aki baljós üzenetet hagyott Batmannek, sőt még arra is szakít időt a főgonosz, hogy videochateljen a Sötét Lovaggal. Ezután Zoë Kravitz mint Selina Kyle kap szerepet, aki azt mondja Batmannek, hogy “ha mi nem állunk fel, senki sem fog…”. A denevér és a macska, jól hangzik”. A trailerből az is kiderül, hogy a kapcsolatuk nem a legbarátságosabb, hiszen az előzetesben többször is egymásnak rontanak.

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra csak a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Fantasztikus Négyes

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutathatja a Fantasztikus Négyes egyik tagját

Next Article
Spdier-Gwen

A Sony Pictures napjaink legnagyobb neveiből szemezget Fekete Macska és Spider-Gwen szerepére

Related Posts