Robert Pattinson

Matt Reeves megerősítette, hogy Robert Pattinson lett az új Batman

Matt Reeves rendező megerősítette, hogy Robert Pattinsonnal az élen készül a Batman trilógia.

Délután több hiteles forrás is arról számolt be, hogy a Warner Bros. a jelmezpróba után Robert Pattinsonnak adta a szerepet. Ezt később a The Batman-film rendezője, Matt Reeves is megerősítette a Deadlinenak. A döntés nem érhette váratlanul a rajongókat, ugyanis az elmúlt hónapokban több pletykát is olvasni lehetett Pattinson főszerepéről, de eddig sem a rendező, sem a stúdió nem kommentálta a híreket. Igaz, a hét elején a DC Comics filmes univerzum kreatív igazgatója egy olyan képet osztott meg közösségi oldalán, ahol az Alkonyat sztárjának neve volt olvasható, amit többen már egy megerősítésnek könyveltek el. Úgy tűnik, nem a véletlen műve volt mindaz. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ezt követően tegnap arról jelentek meg cikkek a médiában, hogy a DC legendás szerepére két versenyzőre szűkült a jelöltek listája, Robart Pattinson és Nicholas Hoult közül fogják kihirdetni a győztest, azonban Pattinson annyira megnyerő volt a jelmezpróbán, hogy Reeves azonnal neki adta a főszerepet. A rendező közben egy másik pletykát is megerősített, miszerint a készülő The Batman-film egy trilógia első felvonása lesz, azt azonban nem árulta el, hogy kik fogják megnehezíteni a Sötét lovag mindennapját.

A The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár arról több cikk is szólt már, hogy ezúttal a főszerepben egy fiatal Batmant látunk, valamint hogy több gonosztevő is megnehezíti majd a főhős mindennapját, köztük Pingvin és Macskanő is szerepet kaphat Matt Reeves történetében – ami nem Frank Miller képregénye alapján készül.

A The Batman bemutatóját korábban 2021. június 25-ére jegyezte be a Warner Bros.

 

Total
21
Shares
Previous Article

Újabb információkat tudunk a Bosszúállók játékról

Next Article
James Bond

Könnyen elképzelhető, hogy erről fog majd szólni a Bond 25

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!