Főoldal Filmek Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?
Filmek

Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?

Könnyen elképzelhető, hogy Jim Lee üzleti útja során erősítette meg Robert Pattinson Batman szerepét Matt Reeves filmjében.

781
Batman (Ben Affleck)

Könnyen elképzelhető, hogy Jim Lee üzleti útja során erősítette meg Robert Pattinson Batman szerepét Matt Reeves filmjében.

Az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk Robert Pattinsonról, hogy ő válthatja Ben Afflecket a Batman szerepben, azonban sem a Warner Bros., sem a DC Comics nem kommentálta a híreket – egészen mostanáig? Történt ugyanis, hogy a DC Comics filmes univerzum kreatív igazgatója, Jim Lee látszólag egy ártatlan képet osztott meg Instagramon, hogy mivel fogja tölteni a 16 órás repülőgéputat Abu Dhabiba.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az igazgató az útlevele, a Nintendo Switch konzolja és néhány tablet társaságában biztosan nem fog unatkozni a hosszú úton, de ami sokkal érdekesebb, hogy az egyik tableten Robert Pattinson nevét is kiszúrhatjuk. Ahogy sokakban, úgy bennünk is felmerült a kérdés, hogy mi értelme lenne ennek az egésznek, hacsak nem az, hogy Pattinson lesz a következő Sötét lovag.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ready for my 16 hour nonstop flight! What am I missing? #essentials #abudhabi #uae

Jim Lee (@jimlee) által megosztott bejegyzés,

A The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár arról több cikk is szólt már, hogy ezúttal a főszerepben egy fiatal Batmant látunk, valamint hogy több gonosztevő is megnehezíti majd a főhős mindennapját, köztük Pingvin és Macskanő is szerepet kaphat Matt Reeves történetében – ami nem Frank Miller képregénye alapján készül.

A The Batman csak egyike a sok készülő DC alkotásoknak, hiszen a jövőben olyan szuperhősfilmeket készít a Warner Bros., mint az önálló Flash– és Cyborg-filmek, rebootot kap A Zöld Lámpás is, James Gunn jelenleg is dolgozik a The Suicide Squad projekten, befejeződött a Harley Quinn spin-off forgatása, Aquaman 2., a The Trench horror, Black Adam, Supergirl, Plastic Man és a New Gods.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események