Wide Screen
Image default
Filmek

Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?

Könnyen elképzelhető, hogy Jim Lee üzleti útja során erősítette meg Robert Pattinson Batman szerepét Matt Reeves filmjében.

Könnyen elképzelhető, hogy Jim Lee üzleti útja során erősítette meg Robert Pattinson Batman szerepét Matt Reeves filmjében.

Az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk Robert Pattinsonról, hogy ő válthatja Ben Afflecket a Batman szerepben, azonban sem a Warner Bros., sem a DC Comics nem kommentálta a híreket – egészen mostanáig? Történt ugyanis, hogy a DC Comics filmes univerzum kreatív igazgatója, Jim Lee látszólag egy ártatlan képet osztott meg Instagramon, hogy mivel fogja tölteni a 16 órás repülőgéputat Abu Dhabiba.

Az igazgató az útlevele, a Nintendo Switch konzolja és néhány tablet társaságában biztosan nem fog unatkozni a hosszú úton, de ami sokkal érdekesebb, hogy az egyik tableten Robert Pattinson nevét is kiszúrhatjuk. Ahogy sokakban, úgy bennünk is felmerült a kérdés, hogy mi értelme lenne ennek az egésznek, hacsak nem az, hogy Pattinson lesz a következő Sötét lovag.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ready for my 16 hour nonstop flight! What am I missing? #essentials #abudhabi #uae

Jim Lee (@jimlee) által megosztott bejegyzés,

A The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár arról több cikk is szólt már, hogy ezúttal a főszerepben egy fiatal Batmant látunk, valamint hogy több gonosztevő is megnehezíti majd a főhős mindennapját, köztük Pingvin és Macskanő is szerepet kaphat Matt Reeves történetében – ami nem Frank Miller képregénye alapján készül.

A The Batman csak egyike a sok készülő DC alkotásoknak, hiszen a jövőben olyan szuperhősfilmeket készít a Warner Bros., mint az önálló Flash– és Cyborg-filmek, rebootot kap A Zöld Lámpás is, James Gunn jelenleg is dolgozik a The Suicide Squad projekten, befejeződött a Harley Quinn spin-off forgatása, Aquaman 2., a The Trench horror, Black Adam, Supergirl, Plastic Man és a New Gods.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat