Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Colin Farrell egy lépéssel közelebb került, hogy ő legyen Pingvin a The Batmanben

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

Úgy tűnik, hogy Matt Reeves nem viccelt, mikor egy galériára elegendő gonosztevőről beszélt, hiszen a Deadline értesülései szerint a direktor egy harmadik gonosztevőt is főhősünk nyakába zúdít, miután Rébuszt (Paul Dano) és Macskanőt (Zoë Kravitz) már bejelentették. A mostani hírek arról szólnak, hogy a The Batman legújabb gonosztevőjét Colin Farrell formálja meg, ő lehet ugyanis Oswald Cobblepot, ismertebb nevén Pingvin.

Pingvin szerepére korábban Josh Gad is kampányolt, közösségi falán többször utalt rá, hogy mennyire szeretné eljátszani a Sötét lovag egyik legismertebb nemezisét a filmvásznon, ám Reeves inkább egy másik sztárra bízta a szerepet, akitől nem áll távol a szuperhősködés. Farrell szerepelt már képregényfilmben, ő játszotta ugyanis a 2003-as Daredevil – Fenegyerek Célpontját.

A direktor néhány napja erősítette meg Jeffrey Wright igazolását – miután több pletykát is olvashattunk a Westworld-sorozat egyik főhősét alakító színészről – ezúttal ő lesz Gordon rendőrfőnök. De ezzel várhatóan még nem érnek véget a bejelentések, hiszen pletykák szerint Kétarc is feltűnik majd a filmben, és már arról is lehet olvasni, hogy ki lesz Alfréd a filmben. Andy Serkis, a Venom 2. rendezője tárgyal a szerepről, így a Marvel után a DC-nél is kipróbálná magát egy szerepben.

Colin Farrell

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat