Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Colin Farrell egy lépéssel közelebb került, hogy ő legyen Pingvin a The Batmanben

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

Úgy tűnik, hogy Matt Reeves nem viccelt, mikor egy galériára elegendő gonosztevőről beszélt, hiszen a Deadline értesülései szerint a direktor egy harmadik gonosztevőt is főhősünk nyakába zúdít, miután Rébuszt (Paul Dano) és Macskanőt (Zoë Kravitz) már bejelentették. A mostani hírek arról szólnak, hogy a The Batman legújabb gonosztevőjét Colin Farrell formálja meg, ő lehet ugyanis Oswald Cobblepot, ismertebb nevén Pingvin.

Pingvin szerepére korábban Josh Gad is kampányolt, közösségi falán többször utalt rá, hogy mennyire szeretné eljátszani a Sötét lovag egyik legismertebb nemezisét a filmvásznon, ám Reeves inkább egy másik sztárra bízta a szerepet, akitől nem áll távol a szuperhősködés. Farrell szerepelt már képregényfilmben, ő játszotta ugyanis a 2003-as Daredevil – Fenegyerek Célpontját.

A direktor néhány napja erősítette meg Jeffrey Wright igazolását – miután több pletykát is olvashattunk a Westworld-sorozat egyik főhősét alakító színészről – ezúttal ő lesz Gordon rendőrfőnök. De ezzel várhatóan még nem érnek véget a bejelentések, hiszen pletykák szerint Kétarc is feltűnik majd a filmben, és már arról is lehet olvasni, hogy ki lesz Alfréd a filmben. Andy Serkis, a Venom 2. rendezője tárgyal a szerepről, így a Marvel után a DC-nél is kipróbálná magát egy szerepben.

Colin Farrell

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat