Colin Farrell

Colin Farrell egy lépéssel közelebb került, hogy ő legyen Pingvin a The Batmanben

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

A legfrissebb hírek szerint Colin Farrellt egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen Pingvin a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

Úgy tűnik, hogy Matt Reeves nem viccelt, mikor egy galériára elegendő gonosztevőről beszélt, hiszen a Deadline értesülései szerint a direktor egy harmadik gonosztevőt is főhősünk nyakába zúdít, miután Rébuszt (Paul Dano) és Macskanőt (Zoë Kravitz) már bejelentették. A mostani hírek arról szólnak, hogy a The Batman legújabb gonosztevőjét Colin Farrell formálja meg, ő lehet ugyanis Oswald Cobblepot, ismertebb nevén Pingvin.

Pingvin szerepére korábban Josh Gad is kampányolt, közösségi falán többször utalt rá, hogy mennyire szeretné eljátszani a Sötét lovag egyik legismertebb nemezisét a filmvásznon, ám Reeves inkább egy másik sztárra bízta a szerepet, akitől nem áll távol a szuperhősködés. Farrell szerepelt már képregényfilmben, ő játszotta ugyanis a 2003-as Daredevil – Fenegyerek Célpontját.

A direktor néhány napja erősítette meg Jeffrey Wright igazolását – miután több pletykát is olvashattunk a Westworld-sorozat egyik főhősét alakító színészről – ezúttal ő lesz Gordon rendőrfőnök. De ezzel várhatóan még nem érnek véget a bejelentések, hiszen pletykák szerint Kétarc is feltűnik majd a filmben, és már arról is lehet olvasni, hogy ki lesz Alfréd a filmben. Andy Serkis, a Venom 2. rendezője tárgyal a szerepről, így a Marvel után a DC-nél is kipróbálná magát egy szerepben.

Colin Farrell
Total
1
Shares
Previous Article

Martin Scorsese: „Igen, azt mondtam, hogy a Marvel-filmek nem valódi filmek. Most pedig engedjétek meg, hogy elmagyarázzam, mire is gondoltam.”

Next Article
Andy Serkis

A Fekete Párduc után a The Batmanben is kipróbálná magát Andy Serkis, ő lehet ugyanis Alfréd

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!