Wide Screen
Image default
Filmek

Josh Gad Pingvint akarja játszani a The Batmanben

A jelek szerint tényleg szabadjára eresztik az Arkham Elmegyógyintézet gazfickóit Matt Reeves Batman-rebootjában. Több antagonistája lehet a filmnek.

A jelek szerint tényleg szabadjára eresztik az Arkham Elmegyógyintézet gazfickóit Matt Reeves Batman-rebootjában. Több antagonistája lehet a filmnek.

Múlt hónapban egy rajongó Twitteren arról kérdezte A szépség és a szörnyeteg film sztárját, Josh Gadot, hogy mi lenne számára az álomszerep. Meglepő vagy sem, de Gad szívélyesen válaszolt a kérdezőnek:

Batmanben Pingvin, vagy bármi más a Star Wars-ban.

Semmi különös nem volt a válaszban, el is siklottunk felette, majd kedden este Gad egy újabb utalást tett, kommentárok nélkül tweetjében egy Pigvint ábrázoló képet osztott meg falán:

Nem telt bele sok időbe, hogy a Twittert olyan hírek árasszák el, mint Gadot szerződtették Pingvin szerepére, megtalálták Pingvint és Pingvin is benne lesz Reeves Sötét lovag rebootjában. Egyelőre nem beszélhetünk ilyen hírről, a stúdió nem erősítette meg, és ha megfigyeljük az utóbbi évek trendjét, hogy a színészek kampányba kezdtek egy-egy szerepért, amire még nem voltak restek felhasználni a rajongókat sem, hogy övék legyen az áhított szerep. Valószínűleg most is erről van szó, ez csak egy álom lenne Gad számára, de láttunk már példát rá, hogy a közönség meggyőzte a stúdiót.

A napokban Ben Affleck elmondta, hogy elkezdett készülni a szerepre, keményen edz, hogy a lehető legjobb formában legyen a forgatásra. A jelek szerint már nyár végén vagy ősszel sor is kerül Matt Reeves vezénylésében a The Batman-filmre.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves azon mesterkedik, hogy a The Batman-trilógiában bemutatja a főhős egyik legnagyobb ellenfelét?

Kévés Bence Mihály

A Joker mintájára egy Bane spin-off is készülhet, és akár még a The Batman folytatásában is megjelenhet a karakter

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat