Josh Gad Pingvint akarja játszani a The Batmanben

A jelek szerint tényleg szabadjára eresztik az Arkham Elmegyógyintézet gazfickóit Matt Reeves Batman-rebootjában. Több antagonistája lehet a filmnek.

A jelek szerint tényleg szabadjára eresztik az Arkham Elmegyógyintézet gazfickóit Matt Reeves Batman-rebootjában. Több antagonistája lehet a filmnek.

Múlt hónapban egy rajongó Twitteren arról kérdezte A szépség és a szörnyeteg film sztárját, Josh Gadot, hogy mi lenne számára az álomszerep. Meglepő vagy sem, de Gad szívélyesen válaszolt a kérdezőnek:

Batmanben Pingvin, vagy bármi más a Star Wars-ban.

Semmi különös nem volt a válaszban, el is siklottunk felette, majd kedden este Gad egy újabb utalást tett, kommentárok nélkül tweetjében egy Pigvint ábrázoló képet osztott meg falán:

Nem telt bele sok időbe, hogy a Twittert olyan hírek árasszák el, mint Gadot szerződtették Pingvin szerepére, megtalálták Pingvint és Pingvin is benne lesz Reeves Sötét lovag rebootjában. Egyelőre nem beszélhetünk ilyen hírről, a stúdió nem erősítette meg, és ha megfigyeljük az utóbbi évek trendjét, hogy a színészek kampányba kezdtek egy-egy szerepért, amire még nem voltak restek felhasználni a rajongókat sem, hogy övék legyen az áhított szerep. Valószínűleg most is erről van szó, ez csak egy álom lenne Gad számára, de láttunk már példát rá, hogy a közönség meggyőzte a stúdiót.

A napokban Ben Affleck elmondta, hogy elkezdett készülni a szerepre, keményen edz, hogy a lehető legjobb formában legyen a forgatásra. A jelek szerint már nyár végén vagy ősszel sor is kerül Matt Reeves vezénylésében a The Batman-filmre.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
James Bond

James Bond 25: Christopher Nolan nevét pletykálják

Next Article

James Gunn utalt A galaxis őrzői vol. 3. bemutatójára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!