Star Wars: A klónok háborúja

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Lehet, hogy nem Ahsoka Tano lesz az egyetlen karakter A klónok háborújából, aki visszatér majd a The Mandalorian második évadában.

Lehet, hogy nem Ahsoka Tano lesz az egyetlen karakter A klónok háborújából, aki visszatér majd a The Mandalorian második évadában.

Nemrég kiderült, hogy a The Mandalorian következő évadában visszatér a rajongók közkedvelt karaktere, Ahsoka Tano Rosario Dawson alakításában. Bár a Lucasfilm hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de több független forrás is megerősítette. De lehet, hogy nem ő lesz az egyetlen meglepetés szereplő a sorozatban, hiszen ahogy folytatódik A klónok háborúja utolsó évadja Disney+-on, a sorozat készítője egy újabb fontos karakterre tett utalást, aki talán életre kel majd a Jon Favreau történetében.

Dave Filoni a közelmúltban érdekes bejegyzést tett közzé Twitteren, ami egy koncepciós rajz Ahsokáról és Rex kapitányról. A terv a Star Wars: Lázadók sorozathoz készült, amit a 2015-ös Star Wars Celebration-ön bemutattak, de öt évvel később mi mást szeretne üzenni egy ilyen tervvel, minthogy a két karaktert hamarosan élőszereplős feldolgozásban is láthatjuk. Rexet legutóbb egy öreg klónként láttuk Lázadókban, de akárcsak Ahsoka, ő is átvészelte a Klónháborút.

Szóval mi más lehetne a fenti rajz, mint egy utalás a két karakter visszatérésére (A klónok háborúja mellett), akivel hamarosan az élőszereplős Star Wars-sorozatban is találkozhatnak a rajongók. A sorozat epizódjait már felvették, szerencsére itt a koronavírus-járvány nem befolyásolja majd a munkálatokat, a forgatást követő munkálatokat távolról is be tudják fejezni.

A The Mandalorian ősszel folytatódik a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
18
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Disney megerősítette, moziban szeretnék bemutatni a Fekete Özvegy-filmet

Next Article

Friss látnivalókon a Little Nightmares II

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!