Ahsoka

Milyen szerepe lehet Ahsoka Tanónak a The Mandalorian második évadában?

Tekintettel arra, hogy múlt héten került szóba, hogy Ahsoka Tano is szerepelni fog a The Mandalorian 2. évadában, keressük a válaszokat, hogy milyen szerepet kap a történetben.

Tekintettel arra, hogy múlt héten került szóba, hogy Ahsoka Tano is szerepelni fog a The Mandalorian 2. évadában, keressük a válaszokat, hogy milyen szerepet kap a történetben.

Néhány hónappal korábban már olyan pletykákról lehetett olvasni, minthogy a The Mandalorian következő évadában várhatóan a Skywalker-saga néhány ismert szereplői is visszatérnek. Múlt héten kiderült, hogy Ahsoka Tano lesz az egyik ismert karakter, akit bemutat majd Jon Favreau a sorozatban, méghozzá Rosario Dawson színésznő alakításában.

Ahsoka Tano a rajongók egyik közkedvelt karaktere a sorozatban, aki egyaránt szerepelt a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók animációs sorozatokban. Most hogy a karaktert az animációs sorozat után élőszereplős formában is bemutatják, rengeteg találgatás látott napvilágot, hogy milyen helye lesz a történetben. A karaktert legutóbb a Lázadók utolsó évadában láttuk, amikor Sabine Wren és Ahsoka Ezra Bridger keresésére indult a galaxisban, de hogy ez mit jelent a jövőre nézve, nehéz megmondani, főleg azok után, hogy a Star Wars: Skywalker kora végén őt is hallottuk Reyhez beszélni, ebből pedig többen arra következtettek, hogy Ahsoka már nincs életben. (Dave Filoni, a karakter alkotója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a teóriákat.)

Mint azt tudjuk, a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után Ahsoka és Sabine Wren meglehetősen aktív szereplői voltak a történetnek, így nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a karakterek útjai keresztezték a The Mandalorian főhősének, Din Djarin (Pedro Pascal) és a Bébi Yoda útját, mivel az élőszereplős sorozat a VI.VII. rész között játszódik. Sokan rögtön párhuzamot kerestek a két Erő-használó között, hogy Ahsoka lehet az, aki kitanítja majd a Bébi Yodát a sorozatban.

Moff Gideon

Nem véletlen, hogy azzal a képsorral fejeződött be a The Mandalorian tavaly, amiben Moff Gideon (Giancarlo Esposito) megmutatta a Sötétkardot, ami a mandalóriak híres fegyvere, amit Sabine kezében is láttunk a Lázadókban. Elkerülhetetlennek tűnik Moff Gideon és Ahsoka összetűzése a folytatásban, és ezt vezetheti fel A klónok háborúja következő része is, ami a Mandalór ostroma alcímet kapta. Még akár utalást is láthatunk a The Mandalorian második szezonjára, és Moff Gideon fiatalabb alakban is megjelenhet az animációs sorozatban.

Fontos kiemelni, hogy Rosario Dawson szerepét a Deadline vendégszereplőként említette, vagyis Ahsoka nem állandó szereplője lesz a sorozatnak, csak bizonyos epizódokban látjuk a jedit. Ezzel a felvetéssel vág egybe egy másik fontos hír, miszerint a Lucasfilm egy önálló Ahsoka Tano spin-offon dolgozik, vagyis a The Mandalorian csak a kezdete valami nagynak. A sorozat ősszel tér vissza a Disney+ streamingszolgáltató felületén.

Total
4
Shares
Previous Article
Ahsoka

A rajongók elképzelték, hogy nézhet ki Rosario Dawson Ahsoka Tanóként

Next Article

Itt az első kép a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!