Wide Screen
Image default
Sorozatok

A rajongók elképzelték, hogy nézhet ki Rosario Dawson Ahsoka Tanóként

Múlt hétvégén robbant a hír, miszerint a The Mandalorian második évadában Ahsoka Tano is szerepet kap Rosario Dawson alakításában.

A múlt heti hír után több se kellett a lelkes Star Wars-rajongóknak, akik Rosario Dawson bejelentése után máris elkezdték gyártani a fanartokat, hogy a Zombieland: A második lövés színésznője hogyan alakulhat át a Skywalker-saga egyik legnépszerűbb karakterévé.

Természetesen Ahsoka Tanóról beszélünk, aki a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat közkedvelt karaktere lett. Ahsoka később a Star Wars: Lázadók utolsó évadában még Darth Vaderrel is szembeszállt, ám ezután egy időre nyoma veszett. És pontos információkat mai napig nem tudni Ahsokáról, hogy életben van-e még, hiszen a Skywalker kora végén őt is hallottuk Reyhez szólni, ám Dave Filoni készítő sejtelmes választ adott ezzel kapcsolatban.

Az viszont biztossá vált, hogy Jon Favreau nagysikerű sorozatában ő is szerepet kap, amihez most két népszerű tervező, Boss Logic és Isatonic el is készítették a terveket.

Mondanunk sem kell, hogy a The Mandalorian első évada után mennyire várjuk a folytatást, de az új hír után még inkább látni szeretnénk a második évadot, azzal kapcsolatban, hogy Ahsoka mennyire veszi ki részét a kalandban, már megjelent egy másik hír is. Még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy Ahsoka mellett más szereplőket is látunk majd az animációs sorozatokból, hiszen mikor legutoljára láttuk Ahsokát, éppen Ezra Bridger-t kereste Sabine Wren-nel közösen.

A The Mandalorian ősszel folytatódik a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito elárulta, melyik klasszikus Star Wars gonosz inspirálta őt Moff Gideon alakításában

Kévés Bence Mihály

Michael Biehn is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon