Ahsoka

A rajongók elképzelték, hogy nézhet ki Rosario Dawson Ahsoka Tanóként

Múlt hétvégén robbant a hír, miszerint a The Mandalorian második évadában Ahsoka Tano is szerepet kap Rosario Dawson alakításában.

Múlt hétvégén robbant a hír, miszerint a The Mandalorian második évadában Ahsoka Tano is szerepet kap Rosario Dawson alakításában.

A múlt heti hír után több se kellett a lelkes Star Wars-rajongóknak, akik Rosario Dawson bejelentése után máris elkezdték gyártani a fanartokat, hogy a Zombieland: A második lövés színésznője hogyan alakulhat át a Skywalker-saga egyik legnépszerűbb karakterévé.

Természetesen Ahsoka Tanóról beszélünk, aki a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat közkedvelt karaktere lett. Ahsoka később a Star Wars: Lázadók utolsó évadában még Darth Vaderrel is szembeszállt, ám ezután egy időre nyoma veszett. És pontos információkat mai napig nem tudni Ahsokáról, hogy életben van-e még, hiszen a Skywalker kora végén őt is hallottuk Reyhez szólni, ám Dave Filoni készítő sejtelmes választ adott ezzel kapcsolatban.

Az viszont biztossá vált, hogy Jon Favreau nagysikerű sorozatában ő is szerepet kap, amihez most két népszerű tervező, Boss Logic és Isatonic el is készítették a terveket.

Mondanunk sem kell, hogy a The Mandalorian első évada után mennyire várjuk a folytatást, de az új hír után még inkább látni szeretnénk a második évadot, azzal kapcsolatban, hogy Ahsoka mennyire veszi ki részét a kalandban, már megjelent egy másik hír is. Még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy Ahsoka mellett más szereplőket is látunk majd az animációs sorozatokból, hiszen mikor legutoljára láttuk Ahsokát, éppen Ezra Bridger-t kereste Sabine Wren-nel közösen.

A The Mandalorian ősszel folytatódik a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
17
Shares
Previous Article

Az F1 futamokat törölték, de a nézők nem maradnak műsor nélkül

Next Article
Ahsoka

Milyen szerepe lehet Ahsoka Tanónak a The Mandalorian második évadában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!