Wide Screen
Image default
Sorozatok

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahasoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Egészen friss a hír még, hiszen tegnap derült ki, hogy Rosario Dawson kelti életre a rajongók közkedvelt karakterét, Ahsoka Tanót a The Mandalorian második évadában.

Minden arra utal, hogy a The Mandalorianban Rosario Dawson szerepe csak egy felvezető lesz, miután a Lucasfilm sokkal nagyobb szerepet szán a színésznőnek. A terv része akár egy önálló spin-off is lehet, ami azt jelenti, hogy a Star Wars: A klónok háborúja után a rajongók közkedvelt jedi karaktere élőszereplős Star Wars-sorozatot kaphat.

A The Hollywood Reporter megerősítette a hírt, és legújabb cikkében arról számolt be, hogy Dawson szerepe Jon Favreau történetében pusztán azt a célt szolgálja, hogy megnyissa az ajtót kedvenc jedi tanítványunk előtt. A Deadline is ráerősített a hírre, akik úgy tudják, hogy a karakter nem lesz állandó szereplője a The Mandalorian-sorozatnak, vagyis ez is egybevág azzal, hogy tényleg felvezetőt kap ősszel.

Dave Filoni a Star Wars: A klónok háborúja készítője, és itt mutatták be először Ahsokát, mint Anakin Skywalker tanítványát. Ahsoka állandó szereplője lett az animációs sorozatnak, míg végül egy árulással vádolták meg, és bár kiderült ártatlansága, Ahsoka kilépett a Jedi Rendből, s önálló útra lépett. Később a Star Wars: Lázadók sorozatban láttuk visszatérni, legutóbb pedig a tegnap bemutatott A klónok háborúja utolsó évad legújabb részében kapott szerepet. De már regényben is írtak hosszasan a karakterről, most pedig eljött az ideje, hogy életre keltsék. Nem fogunk vitába szállni a Lucasfilm ezen a döntésével, és talán a rajongók is megbékélnek egy ilyen döntéssel. A Lucasfilm végre odafigyel, hogy mit szeretnének látni a rajongók?

Még több a témában...

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito elárulta, melyik klasszikus Star Wars gonosz inspirálta őt Moff Gideon alakításában

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon