The Walking Dead

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Igen, sajnos a The Walking Dead 10. évad utolsó részére egészen év végéig kell majd várnunk.

Igen, sajnos a The Walking Dead 10. évad utolsó részére egészen év végéig kell majd várnunk.

A The Walking Dead nemrég tért vissza a szezonba iktatott szünetről, de a legfrissebb hírek szerint az AMC csatorna a vártnál előbb küldi majd pihenőre a sorozat főszereplőit, miután a koronavírus-járvány miatt nem tudják időben befejezni az aktuális évad munkálatait, s kénytelenek voltak meghozni egy nehéz döntést, hogy a 16 részből álló 10. évad utolsó részét nem fogják tavasszal bemutatni, majd csak az év hátralévő felében kerül műsorra.

Ezzel kapcsolatban az AMC megfogalmazta bocsánatkérő levelét a rajongókhoz is:

A jelenlegi események sajnos lehetetlenné tették a The Walking Dead 10. évad fináléjának utómunkáit, így a jelenlegi évad április 5-én, vasárnap este befejeződik a 15. résszel. A tervezett finálé egy különleges epizódként kerül majd bemutatásra az év hátralévő felében.

A váratlan fordulatokkal teletűzdelt új évad fináléját eredetileg április 12-én mutatták volna be, de be kell érnünk 15-tel. Az elmúlt időben a széria nagy változáson esett át az elmúlt évekhez képest, hiszen a hosszú, monoton történeteket felváltották a nem várt események (a 12. rész végén egy karakter halála), a legutóbbi részben pedig egy közkedvelt régi karaktertől vettünk érzelmes búcsút, amit március 22-én mutattak be.

A The Walking Dead az egyik legrégebben futó sorozat, az első részt még 2010-ben mutatták be, ám a zombi apokalipszist feldolgozó világ sem kerülhette el más alkotások sorsát. Bár a forgatást már befejezték a 10. évadnál, Hollywood egy rövid időre megbénult, bemutatók törléséről és nyári forgatások újraütemezéséről lehet olvasni, ez pedig a franchise 11. évadára is rányomta bélyegét. Legalább egy hónapos csúszásról beszélnek, tehát az októberi bemutató is veszélybe került most. A járvány egyébként a The Walking Dead: World Beyond második spin-off bemutatójára is hatással volt, amit szintén töröltek.

Total
6
Shares
Previous Article
Scooby

A Scooby és James Wan új filmje, a Malignant bemutatóját is átették későbbre

Next Article

God of War lehet a következő Sony exkluzív PC-n?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!