Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Igen, sajnos a The Walking Dead 10. évad utolsó részére egészen év végéig kell majd várnunk.

A The Walking Dead nemrég tért vissza a szezonba iktatott szünetről, de a legfrissebb hírek szerint az AMC csatorna a vártnál előbb küldi majd pihenőre a sorozat főszereplőit, miután a koronavírus-járvány miatt nem tudják időben befejezni az aktuális évad munkálatait, s kénytelenek voltak meghozni egy nehéz döntést, hogy a 16 részből álló 10. évad utolsó részét nem fogják tavasszal bemutatni, majd csak az év hátralévő felében kerül műsorra.

Ezzel kapcsolatban az AMC megfogalmazta bocsánatkérő levelét a rajongókhoz is:

A jelenlegi események sajnos lehetetlenné tették a The Walking Dead 10. évad fináléjának utómunkáit, így a jelenlegi évad április 5-én, vasárnap este befejeződik a 15. résszel. A tervezett finálé egy különleges epizódként kerül majd bemutatásra az év hátralévő felében.

A váratlan fordulatokkal teletűzdelt új évad fináléját eredetileg április 12-én mutatták volna be, de be kell érnünk 15-tel. Az elmúlt időben a széria nagy változáson esett át az elmúlt évekhez képest, hiszen a hosszú, monoton történeteket felváltották a nem várt események (a 12. rész végén egy karakter halála), a legutóbbi részben pedig egy közkedvelt régi karaktertől vettünk érzelmes búcsút, amit március 22-én mutattak be.

A The Walking Dead az egyik legrégebben futó sorozat, az első részt még 2010-ben mutatták be, ám a zombi apokalipszist feldolgozó világ sem kerülhette el más alkotások sorsát. Bár a forgatást már befejezték a 10. évadnál, Hollywood egy rövid időre megbénult, bemutatók törléséről és nyári forgatások újraütemezéséről lehet olvasni, ez pedig a franchise 11. évadára is rányomta bélyegét. Legalább egy hónapos csúszásról beszélnek, tehát az októberi bemutató is veszélybe került most. A járvány egyébként a The Walking Dead: World Beyond második spin-off bemutatójára is hatással volt, amit szintén töröltek.

Még több a témában...

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Kévés Bence Mihály

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

Kévés Bence Mihály

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon