Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Igen, sajnos a The Walking Dead 10. évad utolsó részére egészen év végéig kell majd várnunk.

Igen, sajnos a The Walking Dead 10. évad utolsó részére egészen év végéig kell majd várnunk.

A The Walking Dead nemrég tért vissza a szezonba iktatott szünetről, de a legfrissebb hírek szerint az AMC csatorna a vártnál előbb küldi majd pihenőre a sorozat főszereplőit, miután a koronavírus-járvány miatt nem tudják időben befejezni az aktuális évad munkálatait, s kénytelenek voltak meghozni egy nehéz döntést, hogy a 16 részből álló 10. évad utolsó részét nem fogják tavasszal bemutatni, majd csak az év hátralévő felében kerül műsorra.

Ezzel kapcsolatban az AMC megfogalmazta bocsánatkérő levelét a rajongókhoz is:

A jelenlegi események sajnos lehetetlenné tették a The Walking Dead 10. évad fináléjának utómunkáit, így a jelenlegi évad április 5-én, vasárnap este befejeződik a 15. résszel. A tervezett finálé egy különleges epizódként kerül majd bemutatásra az év hátralévő felében.

A váratlan fordulatokkal teletűzdelt új évad fináléját eredetileg április 12-én mutatták volna be, de be kell érnünk 15-tel. Az elmúlt időben a széria nagy változáson esett át az elmúlt évekhez képest, hiszen a hosszú, monoton történeteket felváltották a nem várt események (a 12. rész végén egy karakter halála), a legutóbbi részben pedig egy közkedvelt régi karaktertől vettünk érzelmes búcsút, amit március 22-én mutattak be.

A The Walking Dead az egyik legrégebben futó sorozat, az első részt még 2010-ben mutatták be, ám a zombi apokalipszist feldolgozó világ sem kerülhette el más alkotások sorsát. Bár a forgatást már befejezték a 10. évadnál, Hollywood egy rövid időre megbénult, bemutatók törléséről és nyári forgatások újraütemezéséről lehet olvasni, ez pedig a franchise 11. évadára is rányomta bélyegét. Legalább egy hónapos csúszásról beszélnek, tehát az októberi bemutató is veszélybe került most. A járvány egyébként a The Walking Dead: World Beyond második spin-off bemutatójára is hatással volt, amit szintén töröltek.

Még több a témában...

Beszámolók szerint elhalaszthatják a 2021-es Oscar-díj ünnepséget is

Kévés Bence Mihály

Nagyon jó hír érkezett: a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozata visszatér Prágába forgatni

Kévés Bence Mihály

John Wick sem bírt a járvánnyal, nagyon eltolták a John Wick 4. bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat