Wide Screen
Image default
Filmek

A Scooby és James Wan új filmje, a Malignant bemutatóját is átették későbbre

A Warner Bros. stúdió úgy döntött, hogy a Scooby animációs rajzfilm és James Wan rendező Malignant horrorfilm premierjeit is eltolják.

A Warner Bros. stúdió úgy döntött, hogy a Scooby animációs rajzfilm és James Wan rendező Malignant horrorfilm premierjeit is eltolják.

Mára már biztossá vált, elkerülhetetlen, hogy az elkövetkező két-három hónapban a koronavírus-járvány miatt jegyet váltsunk egy mozifilmre is. Más nagy stúdiók, a Sony Pictures, a Disney, a Universal Pictures és a Paramount Pictures sorra állították le készülő produktumai forgatását vagy elnapolták a tavaszra és nyár elejére kitűzött premiereket. A Warner Bros. tartott ki legutoljára, akik június hónap elején tervezték bemutatni a Wonder Woman 1984 folytatást, ám este a stúdió közleményben megerősítette, két hónappal később, csak augusztus 14-én láthatjuk Diana hercegnő világmegmentő kalandját.

De nemcsak Gal Gadot alkotása került kedvezőtlen helyzetbe, hanem a Scooby animációs rajzfilm és az Aquaman rendezőjének legújabb filmje, a Malignant is. Az előbbit május 15-én mutatták volna be a nagyérdeműnek, ám a Warner nem árulta el, hogy mikor kerül a mozikba. Az év zsúfolt utolsó harmada miatt még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy átcsúszik 2021-re.

Lin-Manuel Miranda adaptációja, az In the Heights már biztosan nem jön ki június 26-án, miközben James Wantól a horrorfilm sem kerül augusztusban a nagy képernyőre, hiszen eredetileg augusztus 14-én mutatták volna be, de erre a napra csúsztatták el a Wonder Woman második részét.

Semmi biztatót nem árultak el, de a Variety értesülései szerint a stúdió bőszen keresi az alkalmas időpontokat mindhárom elnapolt filmhez, de július előtt egészen biztosan nem kerülnek a mozikba, már ha addig egy mozi is kinyitja az ajtót a nézők előtt.

Még több a témában...

Beszámolók szerint elhalaszthatják a 2021-es Oscar-díj ünnepséget is

Kévés Bence Mihály

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat