Főoldal Sorozatok A The Walking Dead eredeti tervében Maggie és Negan szereplőkkel folytatódott volna még négy évadig
Sorozatok

A The Walking Dead eredeti tervében Maggie és Negan szereplőkkel folytatódott volna még négy évadig

A The Walking Dead a 11. évad után is folytatódott volna Maggievel és Negannal.

534
The Walking Dead: Dead City

Mielőtt Maggie és Negan elfoglalták volna Manhattant a The Walking Dead: Dead City című sorozatban, hallani lehetett olyan tervekről, hogy Lauren Cohan és Jeffrey Dead Morgan átveszi a főszerepet a fősodorban, amit azóta elkaszált az AMC. Először Andrew Lincoln hagyta ott a The Walking Dead főszerepét, aztán többen követték.

Egy időben úgy tűnt, hogy Norman Reedus által alakított Daryl és Melissa McBride mint Carol is otthagyja az AMC zászlóssorozatát egy közös spinoffért. McBride végleg elbúcsúzott, Reedus melléksorozata pedig hamarosan befut. Később Danai Gurira Michonne-ja távozott a 10. évadban. 2020-ban az AMC bejelentette, hogy egy tizenegyedik és egyben utolsó évaddal befejezi a The Walking Deadet.

Cohan a 10. évad végén visszatért a sorozathoz, és a sorozat utolsó 30 epizódjának teljes értékű szereplője volt Reedus, McBride és Morgan mellett. Noha a fősodor véget ért, az AMC zöld utat adott Daryl és Carol spinoffjának, ami időben a 11. évad után játszódik. De nem mindig ez volt a terv. Scott M. Gimple executive producer és a The Walking Dead-univerzum tartalomért felelős vezetője Cohant és Morgant szerette volna a fősodor főszereplőinek, így Lincoln, Gurira, Reedus és McBride nélkül folytatódott volna.

Még mielőtt a 10. évad végén visszatértem volna a The Walking Deadben, Scott Gimple megkérdezte, hogy szeretnék-e részt venni benne, vagy egy másik sorozaton dolgoznék. Végül úgy döntöttek, hogy visszatérek a fősodorban, majd Jeff és a karakterem “átveszi” a stafétabotot. Abban az időben Norman távozni akart, Andy már kiszállt és Danai is. Úgy volt, hogy a 11. évaddal folytatjuk, és még négy évig csináljuk a sorozatot, Jeff és én pedig úgymond maradunk a The Walking Deadben.

Lauren Cohan

A BuzzFeed interjújában Cohan folytatta: “És végül jött ez az ötletük a Dead Cityvel kapcsolatban, ahol a karaktereink egy teljesen új helyszínen, egy új történettel találják szembe magukat, és ez nagyon izgalmasan hangzott, mert azt jelentette, hogy előre tudtunk ugrani az időben.”

Az AMC végül meghozta a döntést, a fősodornál lehúzzák a rolót, és három új sorozat lesz a zászlóshajóból: Maggie és Negan megy a The Walking Dead: Dead City-be; Daryl és Carol a közös spin-offjukban tér vissza, amelyet végül The Walking Dead: Daryl Dixon néven jelenik meg (miután McBride kiszállt); valamint Rick és Michonne a The Walking Dead: Rick & Michonne című sorozatban tér vissza.

The Walking Dead: Dead City
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutat egy új, félelmetesebb zombi-változatot

A The Walking Dead új spinoff-sorozatából végre választ kapunk, honnan szabadult el...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...