Főoldal Sorozatok Sokkolni fogja a rajongókat a Titkos invázió premierje
Sorozatok

Sokkolni fogja a rajongókat a Titkos invázió premierje

SPOILER! A Disney+ a Titkos invázió cmű sorozata tragédiával kezdődik, és erre nem voltunk felkészülve.

43
Titkos invázió

A Titkos invázió című sorozat első epizódja a mai naptól streamelhető a Disney+-on, és az utolsó pillanatokban a Marvel Studios egy olyan csavarral szolgált, amire egészen biztosan nem voltunk felkészülve. A sorozat mai premierjében megtudjuk, hogy a Skrullok – akiknek Nick Fury és Marvel Kapitány otthont ígért, de valójában sosem kaptak – mindenáron át akarják venni az irányítást, hogy a Föld legyen az új otthonuk.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

Ez végül az emberiség kihalásához vezethet, és úgy tűnik, jelenleg csak Nick, Maria Hill és Talos áll Gravik útjában. Egy korábbi cikkben már megerősítették, hogy kit játszik Emilia Clarke, ő ugyanis Talos lánya, G’iah, aki meggondolja magát, amikor megtudja vezetője terveit, és hőseink segítségére siet, hogy meghiusítsanak egy bombamerényletet, amely háborút eredményezhet Amerika és Oroszország között.

Sajnos Graviknak sikerül túljárnia a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatójának eszén, és miközben a bombák felrobbannak, a főgonosz gúnyolódni kezd, s különböző emberek alakjait veszi fel, akikkel az epizód során találkozott a Bosszúállók egykori vezetője. Fury végül Mariához szól… és lelövi.

De valójában Gravik volt az, és miközben a férfi menekül, Maria Nick karjaiban halála utolsó pillanatában még azt mondja: “Te voltál az”. Tragikus befejezés, hogy Maria abban a hitben hal meg, hogy az egyik legközelebbi barátja és szövetségese megölte őt, és mielőtt elkezdenénk elméleteket gyártani, hogy ő is csak egy Skrull, az utolsó képkocka erre rácáfol, ugyanis halála utolsó pillanatában nem változik át Skrullá, ahogy az lenni szokott.

A Marvel Studios először a 2012-es Bosszúállókban mutatta be Cobie Smulders-t Maria Hill szerepébe. Annak ellenére, hogy a lapokon Fury egyik legnagyobb ellensége és a Föld Leghatalmasabb Hőseinek ellenfele (megpróbálta letartóztatni Amerika kapitányt, és erőszakkal leleplezte Pókembert), a Marvel Moziverzumban nagyrészt mellékszereplő volt, és főhőseink oldalán harcolt.

Titkos Invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...