Főoldal Sorozatok Végre megerősítették, hogy kit játszik Emilia Clarke a Marvel Titkos invázió sorozatában
Sorozatok

Végre megerősítették, hogy kit játszik Emilia Clarke a Marvel Titkos invázió sorozatában

Emilia Clarke titkos karaktere mellett fél tucat képet kaptunk a Titkos invázió karaktereiről.

506
Titkos invázió

A Marvel Studios Titkos invázió című sorozata nemrég kapott premierdátumot, amit követően most fél tucat képet kaptunk a Disney+ sorozatának főszereplőiről. Sőt, a képek mellett végre arról is lehullt a lepel, hogy kit játszik Emilia Clarke.

Nemrég tudtuk meg, hogy a Titkos invázió premierje június 21-én lesz a Disney+-on, a tegnapi napon pedig a Vanity Fairnek köszönhetően egy rakás hivatalos promóciós képet kaptunk. A sorozatképek a produkció főszereplőit, köztük Nick Fury-t (Samuel L. Jackson), Talost (Ben Mendelsohn), Maria Hillt (Cobie Smulders) és Everett K. Rosst (Martin Freeman) állítják a középpontba.

Azt is megerősítették, hogy Emilia Clarke valóban Talos lányát, G’iah-t alakítja, Kingsley Ben-Adir a gonosztevő, Gravik szerepében lesz látható. Gravik egy “ellenállási vezető, aki egy csapatba gyűjtötte a szélsőségesebb Skrullokat, hogy megszerezzék a túléléshez szükséges erőforrásokat” – “először csendben, álcázva magukat, majd ha kell, erőszakkal”.

Miközben Clarke titokzatos karakterét felfedték, addig Olivia Colman szerepét a lehető legnagyobb titokban tartják a bemutatóig. Ezzel a kapcsolatban Jackson úgy fogalmazott, hogy az ő “árnyékos MI6-ügynöknője”, “és olyan valakit játszik, akit még sosem láttál tőle. Hidegvérű, és egyszerűen élvezi, hogy ő lehet az a személy”.

A legendás színész arról is beszélt, hogy a Marvel Kapitány eseményei óta a Skrullok miért érezték szükségét ilyen drasztikus intézkedéseknek. “Állták a szavukat. Furyt szolgálják, de Fury nem tette meg, amit ígért. Egy otthont akarnak. Élni akarnak, és mindezt a saját bőrükben akarják. Nem akarnak ők álcázva élni.”

A Titkos invázió szinopszisa szerint a sorozat “Nick Fury-t követi, aki egy összeesküvést fedez fel, melynek célja, hogy kettős ügynököket ültessenek hatalmi pozíciókba szerte a világon: alakváltó zöld bőrű földönkívülieket, akiket Skrull-oknak hívnak, és akik tökéletesen képesek tetszés szerint bármelyik embert szimulálni”.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.