[FRISSÍTVE] Íme a Jurassic World 2 hivatalos filmcíme, és az első poszter

A stúdió poszteren mutatta meg nekünk a Jurassic World- folytatását, és annak hivatalos címét.

A stúdió poszteren mutatta meg nekünk a Jurassic World– folytatását, és annak hivatalos címét.

Napra pontosan egy évünk van a Jurassic World 2 bemutatójáig, ám a Universal Pictures délután folyamán hivatalosan is elárulta, hogy milyen néven kívánják bemutatni a 2015-ös első kaland folytatását: a Jurassic World: Fallen Kingdom bemutatója 2018. június 22-én a lesz.

A folytatásban visszatérnek az első rész főszereplői, köztük Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, a frissen igazolt színészek sorát Toby Jones, Daniella Pineda, Justice Smith és Rafe Spall, de ez még nem minden, hiszen Jeff Goldblum a Jurassic Park széria első sztárja is tiszteletét teszi újfent Isla Nublar.

Colin Trevorrow átadta a székét a spanyol temperamentummal megáldott J.A. Bayonanak, aki korábban elmondta, hogy sokkal félelmetesebb és sötétebb lesz a Jurassic World-trilóga második felvonása. Teljesen Trevorrow sem mondott le a franchiseról, Derek Connollyval közösen írták a film szkriptjét.

Menetközben a UIP-Duna Film elárulta, hogy milyen néven mutatja itthon be a Jurassic World-trilógia második részét: Jurassic World: Bukott birodalom. De ezzel még nem ért végét a bejelentés, hiszen az amerikai bemutatóval szemben itthon hetekkel korábban lesz a premier: 2018. június 7-én.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Transformers: Az utolsó lovag

Next Article

Hivatalos: Ron Howard fejezi be a Han Solo spin-offot!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!