A Jurassic World 2 sötétebb és félelmetesebb lesz

Nagy vonalakban elmondták, hogy mire számíthatnak majd a nézők a következő Jurassic World-filmben.

Nagy vonalakban elmondták, hogy mire számíthatnak majd a nézők a következő Jurassic World-filmben.

A Jurassic World volt az egyik legnagyobb film, amit tavaly bemutattak a mozikban. A film nemzetközi szinten 1,67 milliárd dollárt zsebelt be a 150 millió dolláros büdzséből. Colin Trevorrow utódját már megtalálta. Eldőlt, hogy J.A. Bayona készítheti a Jurassic World folytatását. A forgatás jövő év elején Hawaiin veszi kezdetét, visszatérnek az eredeti helyszínre, ahol a többi Jurassic Park filmet is forgatták. A Universal Pictures már a film premiernapját is kitűzte 2018. június 22-re. Miközben a rendező új filmjét, a Szólít a szörnyt reklámozza még arra is volt ideje, hogy elárulja, hogy a folytatás sötétebb és rémisztőbb lesz, mint a 2015-ös blockbuster. A Bayona elmondta, hogy általában a trilógiák folytatása, második része mindig sötétebb.

Sötétebb és félelmetesebb lesz, mint az első rész volt. Nyilvánvaló, ha van egy Chris Pratt-ünk, akkor humor sem maradhat el, de ettől a film még sötétebb lesz. Ez a trilógia második része, és a második lépés mindig sötétebb, mint ahogy az megfigyelhető volt A Birodalom visszavágnál, vagy a Khan haragjánál. A film története olyan lesz, mint amire még nem volt példa eddig. Még engem is meglepett. Olyan irányba visszük Jurassic Park saga-t, ahol még nem volt, és ezzel tiszteletünket is kifejezzük a franchise előtt. Megtesszük az első lépést. Lesznek olyan dolgok amire a nézők nem számítanak, és sokkolva lesznek tőle.

A folytatásban biztos, hogy találkozhatunk majd Chris Pratt és Bryce Dallas Howard színészek karaktereivel, de rajtuk kívül mást nem erősítettek még meg a stáblistán. A rendező több részletet nem árult el a filmről, de várhatóan, ahogy beindulnak a munkák úgy érkeznek majd a hírek a második részről.

Total
0
Shares
Previous Article

Kiderült, hogyan fog felépülni Finn a Star Wars 8-ban

Next Article

Karakterplakátok érkeztek a Zsivány Egyeshez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!