Főoldal Filmek Kiderült, hogyan fog felépülni Finn a Star Wars 8-ban
Filmek

Kiderült, hogyan fog felépülni Finn a Star Wars 8-ban

A Star Wars 8 plot részlete rávilágított Finn felépülésére.

937

A Star Wars 8 plot részlete rávilágított Finn felépülésére.

Még mindig szűkében vagyunk a hivatalos, megerősített hírekből. Nagyon keveset tudunk a Star Wars 8 film plotjáról – az már más, hogy az interneten ezer meg ezer teória megjelent a filmről -, mindössze annyit, hogy a film közvetlenül a hetedik rész után fog folytatódni, ott kapcsolódunk be a történetbe. Elevenítsük fel picit, hogy mivel is zártuk a Star Wars: Az ébredő Erő filmet: Finn megsérült Kylo Ren-nel (Adam Driver) folytatott harcban, Rey (Daisy Ridley) Luke Skywalker (Mark Hamill) megkeresésére indult a távoli Ahch-To bolygóra. Egy vagon pletyka, és plot ötlet jelent meg, hogy a karakterekkel mi fog történni, köztük John Boyega (Finn) karakterével is a folytatásban.

Spoiler rész következik, csak saját felelősségedre olvasd tovább a cikket!

A Making Star Wars oldalról származnak a legújabb hírek, hogy Finn minek köszönheti felépülését a hetedik részben elszenvedett fénykard okozta sebektől. Az utolsó jelenet, melyben láthattuk FN-2187-et az volt, hogy Rey egy búcsúpuszival elköszön új barátjától. A forrás arról mesélt, hogy az orvosok egy úgynevezett „buborék ruhába” öltöztetik Finn-t, amit a filmben bacta ruhának fognak hívni. A pletykák szerint lesz egy jelenet, mikor Finn-t kivágják, vagy kiveszik ebből a ruhából, s jobb állapotban lesz, mint valaha volt.

Az oldal arról is beszámolt, hogy miután Finn teljesen felépült, egy küldetéssel bízzák meg. Igazi „nagy kutyának” számít majd az Ellenállás oldalán. Érdemes megjegyezni, hogy év elején John Boyega egy interjúban elmondta, hogy a Star Wars 8 sokkal sötétebb lesz, és neki is sokkal nagyobb fizikumú szerep jut majd benne. Augusztusban kaptuk a hírt, a film egy korai vágásával már majdnem elkészültek, hogy az elő legenda, John Williams mielőbb megkezdhesse a munkát.

A Disney és a LucasFilm még nem adott ki hivatalos szinopszist a Star Wars: Episode VIII-hoz, de a pletykák alapján már tudjuk, hogy Rey elkezdi jedi kiképzését Luke Skywalker mesterrel. Vannak arra utaló jelek is, hogy a folytatásban Kylo Ren fogságba ejti Finn-t és Poe-t (Oscar Isaac), hogy így csalja elő rejtekhelyéről lányt, hogy szemtől-szemben újra megküzdjenek. Ezeket a részleteket hivatalosan nem erősítették meg, ámbár a Star Wars egyik ikonikus alakja, Warwick Davis nemrég elárulta, hogy valamilyen szerepben, de visszatér a nyolcadik részben.

Múlt hónapban jelentek meg az első hírek, hogy a nyolcadik rész újraforgatása hamarosan elkezdődik. Carrie Fisher-nek emiatt kellett rövidebbre vennie-e a New York-i Comic Con-os szereplését is. Sem a Disney, sem a LucasFilm nem erősítette meg hivatalosan, hogy újraforgatásról lenne-e szó, de Chloe Bruce kaszkadőr, aki dolgozott a Star Wars: Az ébredő Erő filmen is – és aki a következő részen is dolgozott – a közösségi médiában számolt be, hogy Belfastban és Londonban fog dolgozni a következő hetekben. A két város pedig pont a Star Wars: Espisode VIII helyszínei.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Finn
Filmek

John Boyega nyitott rá, hogy visszatérjen a Star Wars messzi-messzi galaxisába

John Boyega miután elküldte a Disney vezetőit a búsba télen, most nyitott...

Star Wars: Az utolsó Jedik
Filmek

Rian Johnson “még büszkébb” a Star Wars: Az utolsó Jedikre, mint a megjelenéskor volt

Lehet vitatkozni a rendező szavaival, de valóban építő volt Az utolsó Jedik.