A Star Wars 8 sokkal nagyobb és sötétebb lesz, mint Az ébredő Erő volt

John Boyega lerántotta a leplet Finn és Rey romantikájáról a Star Wars: Episode VIII-ból.

John Boyega lerántotta a leplet Finn és Rey romantikájáról a Star Wars: Episode VIII-ból.

Mint ahogy már arról írtunk, a legtöbb színész feltűnt Írországban, folytatják a Star Wars forgatását a szigetországban. A jelentősebb színészek közül szinte mindenki megérkezett a Pinewood Studioshoz, kivéve egyet, John Boyegat. Szerencséjére legyen mondva, igazoltan hiányzik.

Boyega a cannes-i filmfesztiválon volt a hétvégén, ahol a Chopard trófeát vehette át, egy másik „friss” tehetséggel. Az újságírók nem kímélték, kérdésekkel zaklatták, hogy mi lesz a Star Wars 8-ban a szerepe,  kiderül-e a múltja, és Rey-jel miként alakul kapcsolata. De a legfontosabb kérdés az volt, hogy milyen J.J. Abrams után Rian Johnsonnal milyen a közös munka, valamint mit várjunk a folytatástól:

Nagyon könnyű! Rian Johnson nagyszerű. Teljesen más, sötétebb és nagyobb. Van aki azt fogja mondani, hogyan lettem nagyobb, mint Az ébredő Erőben, de ez őrültség. A bőröm színe sötétebb a munka hevétől. Kikerülöm a kérdésed, mert a Disney kémei mindenütt ott vannak és ha erre válaszolnék most, megölnének, és így nem leszek benne a kilencedik részben…

És akkor jöjjön a válasz arra, mikor Rey-ről kérdezték, milyen a kapcsolata vele az életben, illetve a filmben, esetleg kialakul valami több is, vagy csak barátok maradnak itt is ott is:

Úgy értem, hogy nem alakult ki romantikus kapcsolat a hetedik részben, de nem is így játszottunk. Daisy és jómagam csak barátok vagyunk. Igen, Rey és Finn is csak barátok! Finn egy rohamosztagos, aki igazán nem is tudja, hogy mit akar. Ez a romantikus „izé” nagyon érdekes lesz a következő részben. És ezt ne úgy értsd, ahogy szeretnéd.

Total
0
Shares
Previous Article
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence szerepelni fog az Ocean’s Eleven rebootban

Next Article

Mr. Robot másod évadhoz is kaptunk egy kis ízelítőt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!