Főoldal Filmek John Boyega nyitott rá, hogy visszatérjen a Star Wars messzi-messzi galaxisába
Filmek

John Boyega nyitott rá, hogy visszatérjen a Star Wars messzi-messzi galaxisába

John Boyega miután elküldte a Disney vezetőit a búsba télen, most nyitott a visszatérésre.

12
Finn

Annak ellenére, hogy a múltban néhány kemény kritika érte Finn szerepét az új trilógiában, valamint a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után John Boyega is élesen kritizálta a Disney és a Lucasfilm vezetőit döntéseikért, amiért Finn csak a kor reklámfogásaként szolgált a történetben a diverzitás jegyében.

Nagyot fordult a világ, tavasszal megtudtuk, hogy Daisy Ridley visszatér az egyik készülő filmben, és úgy tűnik, hogy most Boyega is nyitott rá, hogy szerepeljen abban a filmben. A színész nemrég leült a Tech Radarral, hogy népszerűsítse a hamarosan megjelenő Netflix-filmjét, a They Cloned Tyrone-t, de a beszélgetés hamarosan a Star Warsra terelődött. Boyega korábban különösen kritikusan nyilatkozott arról, hogy Finn történetének íve végül hogyan alakult a VII. epizódtól a IX. epizódig, és köszi, ő ebből nem kér többet.

Még 2020-ban Boyega így nyilatkozott a GQ-nak: “A szereplők közül senki másnak nem mondták az emberek, hogy bojkottálni fogják a filmet, mert [benne volt]. Senki másnak nem volt ilyen élménye, nem keltett ekkora felháborodást és kapott halálos fenyegetéseket az Instagram profilján és a közösségi médiában, hogy ‘Fekete ez és fekete az, és nem kéne rohamosztagosnak lennie’. De mégis meglepődtek az emberek, hogy én ilyen vagyok. Ez az én frusztrációm.”

Aztán 2023-ban Boyega a The Timesnak azt mondta: “Úgy érzem, hogy az az ív, amit J.J. megpróbált megvalósítani, az az a pont, ahol megbékéltem [Finn] elengedésével”. Akkor végzett teljesen ezzel a franchise-zal, most viszont már nyitott rá, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba.

Ezekre [a beszélgetésekre] néhány évvel ezelőtt került sor, tehát annak a bizonyos projektnek a témája. De nyitott vagyok minden olyan karakterre és forgatókönyvre, ami élvezetes, amihez nagyszerű szereplőgárda kapcsolódik, és egy fantasztikus rendező. Szóval igen, nyitott vagyok minden lehetőségre.

John Boyega

Tavasszal olvashattunk olyan pletykákról, hogy Finn szerepelhet az egyik készülő mozifilmben, miután a Lucasfilm bejelentette Daisy Ridley visszatérését Rey szerepében. Rey nem központi szereplő lesz, inkább csak mellékszereplőt tölt be, ahogy Luke Skywalker a folytatástrilógiában, és a Jedi Rend újjáépítése lesz a film témája a jövőben.

A londoni Star Wars Celebrationön Kathleen Kennedy így jellemezte a projektet: “Nos, 15 évvel vagyunk a Skywalker kora után, tehát a háború után vagyunk, az Első Rend után, és a Jedik zűrzavarban vannak. Rengeteg vita folyik arról, hogy ‘Kik is a Jedik? Mit csinálnak? Mi a helyzet a galaxisban?’ Megpróbálja újjáépíteni a Jedi Rendet, a könyvek alapján, annak alapján, amit Luke-nak ígért, szóval errefelé haladunk.”

Ennek a bizonyos filmnek a rendezője a pakisztáni-kanadai Sharmeen Obaid-Chinoy lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.