Főoldal Filmek [SWCL23] Daisy Ridley karaktere, Rey Skywalker lesz a főszereplője a Skywalker kora után játszódó egyik mozifilmnek
FilmekBREAKING

[SWCL23] Daisy Ridley karaktere, Rey Skywalker lesz a főszereplője a Skywalker kora után játszódó egyik mozifilmnek

Rey Skywalker története folytatódik, de másik két Star Wars-filmet is bejelentettek ma.

73
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars-folytatástrilógia sztárja, Daisy Ridley a Skywalker kora után visszatér, és Rey lesz a főszereplője az egyik bejelentett mozifilmnek. A londoni Star Wars Celebration pénteki napján jelentette be a stúdió, hogy Sharmeen Obaid-Chinoy által vezetett film 15 évvel a IX. rész eseményei után játszódik majd, és Ridley a Jedi Rendet újjáépítő jedi mestert alakítja.

A Skywalker-saga talán véget ért, de Daisy Ridley visszatér, és újra Rey Skywalker szerepét alakítja a Sharmeen Obaid-Chinoy rendező új Star Wars-filmjében. Obaid-Chinoy egy generációval a Skywalker kora után játszódó, még cím nélküli filmjében Ridley által megszemélyesített Rey jedimesterként fog szolgálni, aki a jedik új generációját tanítja, beteljesítve a trilógia folytatásában ígért végzetet. Ez egyben lehetőséget ad Rey-nek arra is, hogy tisztelegjen az összes elesett szövetségesének emléke előtt, és hogy kárpótolja egykori mentorát, Luke Skywalkert, aki Jedi-mesterként megbánta a történteket.

A bejelentés egy kvázi trilógia részeként vezette fel a Daisy nevével fémjelezett filmet, amely nagynevű rendezőktől származó filmeket tartalmaz, és mindegyiket ma jelentették be a panelen. James Mangold egy távoli múltban játszódó történetet fog elmesélni, amely az első Jedikre fog koncentrálni, míg Dave Filoni egy olyan projektet fog irányítani, amely a hírek szerint lezáró film lesz A mandalóri által teremtett univerzumnak, valamint elvarr minden szálat az animációs projektjeiben elkezdett és félbehagyott történeteiben.

Mivel oly sok minden, ami a múltban meghatározta a Star Wars-t, már elzártak az alkotók elől, ez a “múlt, jelen és jövő” megközelítés tűnik a legésszerűbbnek, és ezzel ugyan nem mondták ki, de lényegében egy trilógiát kapnak a rajongók, csak nem abban a megközelítésben, amit megszokhattunk a stúdiótól az elmúlt évtizedekben.

Star Wars Celebration
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...