Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

John Boyega garantáltan nem tér vissza Finn szerepében.

A Star Wars: Skywalker kora után többen abban a reményben voltak, hogy a folytatástrilógia főszereplőit látják még a jövőben, miután Kathleen Kennedy korábban úgy fogalmazott, hogy a jövőben még feltűnhetnek a szereplők. Úgy tűnik azonban, le kell mondanunk erről az álomról, mert még ha így is lenne, a rohamosztagosból lett Ellenállót alakító John Boyega nem lesz része ennek a játéknak. Hiszen a színész elmondása alapján továbblépett.

A IX. rész bemutatója után több spekulációt is olvashattunk már arról, hogy miként lehetne visszahozni a főszereplőket annak ellenére, hogy a legendás Skywalker történet a végéhez ért. Természetesen erre csak abban az esetben kerülne sor, ha a színészek is benne lennének egy újabb kalandban, aminek valljuk be, csekély az esélye. Daisy Ridley télen elárulta, hogy mennyire megviselték a rajongói kommentek, nagyon sok sértő megjegyzést kapott a premiert követően.

Az egyik rajongó Boyegához szegezte a kérdést a közösségi oldalon, hogy a korábbi rohamosztagos szerepében látjuk-e még a Star Wars univerzum egyik készülő projektjében. Mire a színész félreérthetetlen, határozott választ adott.

Nem, köszönöm. Továbbléptem. Nem akarok egy szerepet túl sokáig játszani. Ennél többre vagyok képes.John Boyega

A Disney érában készült Star Wars-filmek közül a Skywalker kora volt az egyik legmegosztóbb a rajongók, és a kritikusok által is. Ezt a filmet vagy szeretni, vagy utálni lehet, nincs igazán köztes állapot, ha megnézzük az értékeléseket és a véleményeket. Valószínűleg élőszereplős alakításban már soha nem látjuk ezeket a szerepelőket, de talán könyvekből többet megtudhatunk majd róluk.

Total
6
Shares
Previous Article
Tenet

A Warner határozatlan időre eltolta a Tenet premierjét

Next Article
Trónok harca

Elkezdődött a Trónok harca előzménysorozatának castingja

Related Posts