Wide Screen
Image default
Filmek

Kathleen Kennedy szerint a trilógia főszereplői a jövőben még feltűnhetnek Star Wars-filmekben

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egy interjúban elárulta, hogy az új trilógia fiatal főszereplői esetleg visszatérhetnek a jövőben.

Úgy tűnik, hogy afelől nem kell aggódnunk, hogy a Skywalker-saga utolsó része után nem látjuk kedvenc új főszereplőinket, Reyt, Finn-t és Poet, hiszen a Lucasfilm tervei között akár még az is szerepelhet, hogy az elkövetkező Star Wars-filmekben viszont látjuk őket. A Disney a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után összeült, hogy átbeszéljék a jövőre néző terveket, s lassabb ütemben készüljenek új részek, így történhet meg az, hogy 2020-ban nem látunk mozikban Star Wars-filmet.

A Lucasfilm még tavaly jelentette be, hogy Rian Johnson és a Trónok harca két rendezőjét, David Benioff és D.B. Weiss párost egy-egy új trilógia rendezésével bízzák meg, ami független lesz a most ismert Skywalker-sagától.

Afelől, hogy karácsonykor végéhez ér egy történet, még nem jelenti azt, hogy elköszönünk az új karakterektől, legalábbis erre utalt Kennedy, mikor a trió jövőjéről érdeklődtek tőle:

Tudod, egy alkalmas időben. Az időt arra használjuk, hogy megfelelő időpontban megnézzük, hol tartunk most, miután befejezzük a Skywalker-sagát. De nem kérdéses, hogy vannak bizonyos karakterek, akiket az elmúlt három részben alkottunk, és akiket a jövőben is nagyon szeretnénk látni.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy milyen új tervek születnek majd a jövőben, milyen véget ér a Star Wars: The Rise of Skywalker, mert a IX. rész befejezése nagyban beleszól majd Rey, Finn és Poe jövőjébe. Az viszont nem kérdés, hogy a spin-offok egy időre parkolópályára kerültek a Solo antológiafilm bukását követően, így jó eséllyel az Obi-Wan Kenobi is csak a Disney+ streamingszolgáltatáson debütálhat valamikor a jövőben.

Még több a témában...

A Star Wars: Episode IX art rajz Kylo Ren új maszkjáról és Lando Calrissian jelmezéről árulkodik?

Tarjányi Tünde

J.J. Abrams elárulta, Az utolsó Jedik reakciói mennyire befolyásolták a Star Wars: Episode IX munkáit

Tarjányi Tünde

J.J. Abramsnek határozottan más elképzelése volt Rey szüleiről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon