Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams elárulta, hogy Finn mit szeretett volna elmondani Reynek

Egy Star Wars: Skywalker kora vetítés után, J.J. Abrams elárulta a rajongóknak, hogy Finn mit akart elmondani Reynek a filmben.

Egy Star Wars: Skywalker kora vetítés után, J.J. Abrams elárulta a rajongóknak, hogy Finn mit akart elmondani Reynek a filmben.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történetével kapcsolatban!

J.J. Abrams megerősítette, hogy Finn (John Boyega) mit akart a pasaanai sivatagban elmondani Reynek. Egy kérdéssel legalább már kevesebb, mert az elkövetkező hónapokban így is sokat fogunk még beszélni a filmről, mert miközben megválaszolt egy csomó kérdést, újakat is feltett, amikre talán csak az utózöngésekből, könyvekből, animációs sorozatokból és videojátékokból kapunk választ, pedig mi nagyon szívesen néznénk Rey Skywalker következő kalandját is a filmvásznon.

A Pasaana planétán egy kulcsfontosságú nyomot követnek barátaink, a Sith-útkeresőhöz szeretnének eljutni, ami megmutatná nekik az utat az Exogolra, Palpatine uralkodó rejtekhelyéhez. Egy kőingovány fogságába esnek, és mivel úgy tűnik, hogy nem élik túl a küldetést, Finn valami nagyon fontosat szeretne elmondani Reynek, de erre már nem maradt ideje. Másokhoz hasonlóan mi is úgy értelmeztük ezt, hogy szerelmet szeretett volna vallani a lánynak, hiszen a filmben végig érződik valamiféle erős kötődés. Finn, Poe és Rey túlélik a kőingoványt, így később Rey rákérdez, hogy mit szeretett volna mondani neki, de Finn lerázza. A téma Poet is bosszantja, aki szintén rákérdez, de választ ezúttal sem kapunk.

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tartott egy vetítést a Skywalker korából, melynek végén a jelenlévők feltehették a kérdéseiket Abramsnek. A színpadon hivatalosan nem hangzott el Finn titka, de egy kaila ren nevű Twitter-felhasználó az esemény után hallotta, hogy Abrams válaszol egy rajongói kérdésre az ülés után. Kiderült, hogy Finn azt akarta elmondani, hogy ő is Erő-érzékeny.

És valóban, ha egy kicsit is elgondolkozunk a témán, akkor erre többször is kaptunk utalást a trilógia utolsó részében. Finn már az utolsó előzetesben is erről beszél, hogy “ez afféle ösztön, megérzés”, majd mikor Rey meghal az Exogolon Palpatine elleni harcban, azt is megérezte, mint ahogy azt is, hogy pontosan melyik Csillagromboló vezette a Végső Rend flottáját. De ez azt is megmagyarázná, hogy Az ébredő Erőben miért tudott bánni a fénykarddal.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat