Daisy Ridley

Daisy Ridley arról mesélt, hogy a Skywalker kora után mennyire nehéz volt a január

A Star Wars: Skywalker kora női főszereplőjét alakító Daisy Ridley elárulta, hogy a bemutató után a negatív reakciók miatt nehéz volt a január.

A Star Wars: Skywalker kora női főszereplőjét alakító Daisy Ridley elárulta, hogy a bemutató után a negatív reakciók miatt nehéz volt a január.

Teljesen mindegy, hogy szereted vagy utálod Az ébredő Erőt vagy Az utolsó Jediket, a kritikusok mindkét esetben magas pontszámmal jutalmazták a Lucasfilm alkotását, miközben még a rajongók is élvezték. Sajnos ezt nem mondhatja el magáról a Star Wars: Skywalker kora, mert jelenleg a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán 52% olvasható a film mellett. Ez a szám jól mutatja, hogy mennyire megosztó lett, és még a pénztáraknál is várakozások ellenére alul teljesített, bár még így is egymilliárd dollárt hozott a Disneynek.

A bemutató után sok rajongó elégedetlen volt, amiért ilyen befejezést kapott a legendás Skywalker történet, ami egy évtizedek óta tartó történetet zárt le, pedig J.J. Abrams és Chris Terrio mindent megtett, hogy megválaszolja a kérdéseket. Csak tovább rontott a helyzeten, hogy időközben kiszivárgott Colin Trevorrow forgatókönyv vázlata is, valamint több látványterv.

A bemutató után Daisy Ridley most először beszélt, hogy min ment keresztül, mennyire nehéz volt számára a január, amikor olyan sokan támadták a IX. részt.

Őszintén, ez a film sokat változott, úgy 98%-ban ez annyira csodálatos volt, de ennél az utolsó filmnél ez nagyon nehéz volt. Január nem volt szép. Hátborzongató volt, mert éreztem azt a sok szeretet az első alkalomnál [Az ébredő Erőnél], de most ’Hol most hová tűnt az a szeretet?’ A forgatásról készült dokumentumfilmet megnéztem a héten, és annyira szeretet áradt belőle. Szerintem ez hátborzongató dolog, mert amikor része vagy valaminek, amiből annyira árad a szeretet, majd az emberek… Tudjátok, mindenkinek joga van, hogy ne szeressen valamit, de úgy tűnik, ez kissé megváltozott. Szerintem ez általánosságban a közösségi média miatt van.Daisy Ridley

Nyilvánvalóan nagyon sok mérgező rajongó van, akik csak a rosszat látják meg, lehúzzák a filmeket, és mindenben a hibát keresik, mert ők sokkal jobban tudják. De senkit sem lehet biztatni, amiért a Skywalker koráról megmondta véleményét, hiszen még a kritikusok sem értettek egyet benne. Ettől függetlenül sokan szerették a finálét, miközben mások szemében nem ért véget a történet, pláne nem úgy, ahogy a Rey Skywalkerrel lezárták.

Total
8
Shares

Leave a Reply

Previous Article

JÁTÉKTESZT: Persona 5 Royal

Next Article
Cassian Andor

Mielőtt leállították a Cassian Andor Disney+ sorozatot, egy hat hetes előkészítés előzte meg

Related Posts
Wide Screen YouTube