Star Wars: Duel of the Fates

Colin Trevorrow megerősítette, hogy a Star Wars: Duel of the Fates koncepciói is kiszivárogtak

Sok mindent hallottunk és láttunk már Colin Trevorrow Star Wars-film történetéről, aminek címét most a rendező is megerősítette.

Sok mindent hallottunk és láttunk már Colin Trevorrow Star Wars-film történetéről, aminek címét most a rendező is megerősítette.

Az elmúlt néhány hétben több szivárogtatásról is olvashattak a rajongók Colin Trevorrow rendezőtől a Star Wars: IX. rész történetével kapcsolatban. Az már bizonyos, hogy a korai elképzelés messze állt attól, amit végül J.J. Abrams és Chris Terrio filmre vitt, az elmúlt néhány napban pedig már vázlatokat is kaptunk arról a történetről.

Bárki is álljon a szivárogtatások mögött, kétségtelen hogy elérte célját, mert a rajongók másról sem beszélnek azóta, mint hogy miért nem ezzel a sztorival végződött a legendás Skywalker sorozat. Már csak azért is kár, mert Trevorrow története sokkal sötétebb, durvább lett volna a Skywalker korától, ám a tervek között néhány érdekes képet is láttunk, például a látszólag megsemmisült R2-D2 droidot, illetve Kylo Ren sem kerülhette volna el, hogy találkozzon Darth Vader illúziójával.

Most azonban a filmkészítő megerősítette közösségi oldalán, hogy az ő forgatókönyvéből is kiszivárgott néhány vázlat, valamint rácáfolt azokra, akik úgy gondolták, hogy R2 megsemmisült volna, mert pusztán csak nagyon megsérült. De az biztos, hogy valóban a Duel of the Fates alcímet kapta a film. A filmcím akár egy tisztelgés is lehet John Williams zeneszerző előtt, aki ezzel a címmel témát írt Obi-Wan Kenobi, Qui Gon Jinn és Darth Maul harcához az előzménytrilógia első részében.

A jelek szerint a rendező már nem neheztel a Lucasfilmre, amiért kreatív különbség miatt megváltak tőle, s inkább Kathleen Kennedy akarata érvényesült, hiszen a Star Wars: Skywalker kora a mindenkori leggyengébb pontszámmal áll a Star Wars-filmek listáján.

Star Wars
Total
18
Shares
Previous Article

Nioh 2 sztori trailer és dlc hírek érkeztek.

Next Article

Knights of the Old Republic felújításról csiripelnek a verebek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!