Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow megerősítette, hogy a Star Wars: Duel of the Fates koncepciói is kiszivárogtak

Sok mindent hallottunk és láttunk már Colin Trevorrow Star Wars-film történetéről, aminek címét most a rendező is megerősítette.

Az elmúlt néhány hétben több szivárogtatásról is olvashattak a rajongók Colin Trevorrow rendezőtől a Star Wars: IX. rész történetével kapcsolatban. Az már bizonyos, hogy a korai elképzelés messze állt attól, amit végül J.J. Abrams és Chris Terrio filmre vitt, az elmúlt néhány napban pedig már vázlatokat is kaptunk arról a történetről.

Bárki is álljon a szivárogtatások mögött, kétségtelen hogy elérte célját, mert a rajongók másról sem beszélnek azóta, mint hogy miért nem ezzel a sztorival végződött a legendás Skywalker sorozat. Már csak azért is kár, mert Trevorrow története sokkal sötétebb, durvább lett volna a Skywalker korától, ám a tervek között néhány érdekes képet is láttunk, például a látszólag megsemmisült R2-D2 droidot, illetve Kylo Ren sem kerülhette volna el, hogy találkozzon Darth Vader illúziójával.

Most azonban a filmkészítő megerősítette közösségi oldalán, hogy az ő forgatókönyvéből is kiszivárgott néhány vázlat, valamint rácáfolt azokra, akik úgy gondolták, hogy R2 megsemmisült volna, mert pusztán csak nagyon megsérült. De az biztos, hogy valóban a Duel of the Fates alcímet kapta a film. A filmcím akár egy tisztelgés is lehet John Williams zeneszerző előtt, aki ezzel a címmel témát írt Obi-Wan Kenobi, Qui Gon Jinn és Darth Maul harcához az előzménytrilógia első részében.

https://twitter.com/colintrevorrow/status/1220607283094224897

A jelek szerint a rendező már nem neheztel a Lucasfilmre, amiért kreatív különbség miatt megváltak tőle, s inkább Kathleen Kennedy akarata érvényesült, hiszen a Star Wars: Skywalker kora a mindenkori leggyengébb pontszámmal áll a Star Wars-filmek listáján.

Star Wars

Még több a témában...

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Kévés Bence Mihály

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Colin Trevorrow elárulta, hogy a Jurassic World 3. részében bébi dinoszauruszok is lesznek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon