Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora végén a nagy fordulatot Rey-jel már Az ébredő Erő előtt megvitatták

A Star Wars: Skywalker kora sok jelenetét forgatás előtt találták ki, de egy valami már Az ébredő Erő előtt szóba került.

Star Wars: Skywalker kora sok jelenetét forgatás előtt találták ki, de egy valami már Az ébredő Erő előtt szóba került.

Nemrég megjelent az Art of Star Wars The Rise of Skywalker című könyv, ami egészen érdekes felfedezést tartalmazott a legendás Skywalker sorozat befejezéséről. Mivel a film nem válaszolt meg minden kérdést, a Marveltől képregény és egy képes útmutató során próbálták megválaszolni azokat a kérdéseket, amikre nem kaptunk választ. Most pedig újabb érdekességről hullt le a lepel, mégpedig hogy Rey Skywalker ötlete már a VII. rész előtt felmerült.

A Screen Rant fedezte fel az érdekességet, miközben a könyvet forgatták. A könyv tartalmaz egy leírást a Lucasfilm író csapatának találkozójáról még 2014-ből, tizennyolc hónappal a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója előtt. Pablo Hidalgo rávilágított, hogy az új történet előtt megvitatták, hogy a női főszereplő is Skywalker legyen, legalábbis csak családnévben.

Sok rajongó nem feltétlen értett egyet a Disney döntéseivel, hogy milyen irányt vett az új trilógia, és az egyik legvitatottabb téma éppen a befejező jelenet volt, amikor Rey nem Palpatine-ként, hanem Skywalkerként mutatkozott be, ez pedig a rajongók értelmezésen egyet jelent azzal, hogy a mikiegeres cég átírta a teljes Skywalker sagát Palpatine sagára, hiszen Rey a bukott Uralkodó klónjának lánya volt – korábban megtudtuk, hogy Rey apja valójában Palpatine klónja volt, és nem az, akiről a filmben Kylo Ren beszélt. Érdekes módon Ben Solo halálát mindenki megbocsátotta a Disneynek, pedig vérvonal szerint ő volt az utolsó Skywalker.

Total
2
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Shazam!

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Next Article
Scooby-Doo

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Related Posts