Főoldal Filmek A Star Wars egy rutinos színésze is visszatér a folytatásban
Filmek

A Star Wars egy rutinos színésze is visszatér a folytatásban

Emlékezték még a Jedi visszatérben a kis szőrmókokra, ugye hogy milyen aranyosak voltak?

985

Emlékezték még a Jedi visszatérben a kis szőrmókokra, ugye hogy milyen aranyosak voltak?

Jelenleg az utómunkák zajlanak a Star Wars: Episode VIII körül, így a legtöbb rajongó már arra kíváncsi, hogy mikor láthatja az első előzetest a filmből. Napról napra közelebb vagyunk a bemutatóhoz, 2017. december 15-én érkezik a nyolcadik Star Wars rész a mozikba. A film első vágása már elkészült, mellyel a marketingesek és John Williams zeneszerző jelenleg is dolgozik. A héten elárulták, hogy a franchise egy ikonikus alakja (megint) visszatér majd a következő epizódban. Azon felül, hogy bejelentették a visszatérést, a szerepről semmit sem árultak el. A szóban forgó színész pedig nem más, mint a Warwick Davis, aki a legszórakoztatóbb, és legviccesebb Ewok-ot alakította a Star Wars: A jedi visszatérben.

Warwick Davis egy interjúban megerősítette, hogy benne lesz a Star Wars 8-ban, de ennél többen nem árult el. A News.com.au oldalon jelent meg az interjú, de hogy mely karaktert fogja játszani a folytatásban nem tudni. A színésszel legutóbb tavaly, Az ébredő Erőben is találkozhattunk. Ő alakította Wollivan-t Maz Kanata kastélyában. Nem valószínű, hogy abban a szerepben térne vissza, hiszen eléggé titokzatos, és rejtett szerepe volt a hetedik részben, csak a legnagyobb rajongók szúrták ki a színészt.

Idén nem Luke Skywalker saga-t látunk a mozikban, hanem az első spin-off részt, de ebben is feltűnik majd Davis, igaz csak úgynevezett kosztümös szerepben. A kérdés az, hogy a Rian Johnson által írt és rendezett nyolcadik részben Davis komoly feladatot kap, vagy csak különös lények jelmezébe bújtatják be. Inkább utóbbira szavaznánk, tudva, hogy a Disney minden évben bemutat majd egy Star Wars részt, különös teremtményekből nem lesz hiány emiatt.

Múlt hónapban jelentek meg az első hírek, hogy a nyolcadik rész újraforgatása hamarosan elkezdődik. Carrie Fisher-nek emiatt kellett rövidebbre vennie-e a New York-i Comic Con-os szerepét is. Sem a Disney, sem a LucasFilm nem erősítette meg hivatalosan, hogy újraforgatásról lenne-e szó, de a Chloe Bruce kaszkadőr, aki dolgozott a Star Wars: Az ébredő Erő filmen is – és aki a következő részen is dolgozott – a közösségi médiában számolt be, hogy Belfastban és Londonban fog dolgozni a következő hetekben. A két város pedig pont a Star Wars: Espisode VIII helyszínei.

Hivatalos szinopszist nem kaptunk a stúdiótól, de a folytatásban Luke Skywalker (Mark Hamill) elkezdi Rey (Daisy Ridley) jedi kiképzését. Úgy gondoljuk, hogy az első előzetes Karácsony előtt, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatója előtt fog megérkezni.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...