Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Megvan az Amazon-féle a Gyűrűk Ura-sorozat egyik rendezője

Igazi sztárrendezőt kértek fel az Amazon-féle Gyűrűk Ura-sorozat első két rész elkészítésére.

Igazi sztárrendezőt kértek fel az Amazon-féle Gyűrűk Ura-sorozat első két rész elkészítésére.

A Szólít a szörny, az Árvaház és a Jurassic World: Bukott birodalom kasszasikerek rendezőjét, J.A. Bayonát érte az a megtiszteltetés, hogy leforgassa a nagysikerű regény sorozatadaptáció első két részét, a Gyűrűk Ura-sorozatból.

A Deadline értesülései szerint a spanyol J.A. Bayona rendezőt kérték fel, hogy az Amazon Studios égisze alatt készülő a Gyűrűk Ura-sorozat első két részét leforgassa, aminek története még a Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége előtt játszódik majd. Mi sem bizonyítja jobban a világ legnagyobb felhőszolgáltatója és áruháza elkötelezettségét a franchise iránt, minthogy jó mélyen a zsebükbe kellett nyúlni a jogokért, hiszen még a Netflix és az HBO is nemet mondott a feladatra, egyszerűen nem tudtak megegyezni a gyártási költségekről.

J.R.R. Tokien minden idők egyik legkülönlegesebb és leginspirálóbb történetét hozta létre, és mivel egész életen át nagy rajongója voltam, megtiszteltetés és öröm, hogy csatlakozhatok ehhez a csodás csapathoz. Már alig várom, hogy Középfölde világába repítsem a nézőket, és hogy felfedezhessék a Másodkor csodáit egy eddig soha nem látott történettel.

J.A. Bayona

J.D. Payne és Patrick McKay showrunner szerepet töltenek be a sorozat élén, miközben ők felelnek majd a sorozat történetéért is, valamint a páros felügyeli majd a forgatókönyvíró szoba munkáját is, melyet többek között Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) írók alkotnak.

 J.A. Bayona

Még több a témában...

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Kévés Bence Mihály

A Gyűrűk Ura-filmtrilógia: A bővített változat maraton

Tóth Bálint

Nicole Kidmannel jön az Amazon új sorozata

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat