Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos: Ron Howard fejezi be a Han Solo spin-offot!

Ron Howardé a megtiszteltetés, hogy befejezze a Star Wars második mellékszálon futó cselekményét, ami a fiatal Han Soloról szól.

Szerda virradóra jelentették be, hogy a Lucasfilm kreatív különbségekre hivatkozva megválik Phil Lord és Chris Miller rendezőktől. Nem telt sok időbe, hogy új direktort kerítsenek, hiszen már a bejelentés pillanatában többen tudni vélték, hogy A Da Vinci-kód filmek mágusa, Ron Howard lehet a befutó, de mindezt hivatalosan nem mondták ki. Most azonban a stúdió hivatalos közleményt adott ki: Ron Howard fejezi be a második Star Wars spin-offot.

A Lucasfilmnél úgy gondoljuk, hogy minden film legfőbb célja, hogy örömet szerezzen, tovább adja a Csillagok háborúja szellemét, amit George Lucas teremtett meg negyven évvel ezelőtt. Mindezt szem előtt tartva örömmel jelentjük be, hogy Ron Howard lép a név nélküli Han Solo-film irányítására. Csodálatos történetünk van, egy hihetetlen stáb és csapat, valamint teljes mértékben elszántak vagyunk, hogy egy nagyszerű filmet forgassunk. A forgatások július 10-én folytatódnak.

– mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm sajtótájékoztatóján.

Han Solo kapitány fiatalkorát megfilmesítő részben a címszereplőt Alden Ehrenreich fogja alakítani, de felbukkan még a képernyőn Donald Glover a fiatal Lando Calrissian bőrében, Joonas Suotamo – Csubakka jelmezben, Woody Harrelson – Han mentoraként (Beckett), Emilia Clarke, Thandie Newton, Michael K. Williams és Phoebe Waller-Bridge.

A tervek szerint 2018. május 25-én mutatják be a Han Solo-filmet.

Még több a témában...

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahasoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon