x
Close


Közelgő események

Filmek

Hivatalos: Ron Howard fejezi be a Han Solo spin-offot!

Ron Howardé a megtiszteltetés, hogy befejezze a Star Wars második mellékszálon futó cselekményét, ami a fiatal Han Soloról szól.

Hivatalos: Ron Howard fejezi be a Han Solo spin-offot!
  • Publishedjúnius 22, 2017

Ron Howardé a megtiszteltetés, hogy befejezze a Star Wars második mellékszálon futó cselekményét, ami a fiatal Han Soloról szól.

Szerda virradóra jelentették be, hogy a Lucasfilm kreatív különbségekre hivatkozva megválik Phil Lord és Chris Miller rendezőktől. Nem telt sok időbe, hogy új direktort kerítsenek, hiszen már a bejelentés pillanatában többen tudni vélték, hogy A Da Vinci-kód filmek mágusa, Ron Howard lehet a befutó, de mindezt hivatalosan nem mondták ki. Most azonban a stúdió hivatalos közleményt adott ki: Ron Howard fejezi be a második Star Wars spin-offot.

A Lucasfilmnél úgy gondoljuk, hogy minden film legfőbb célja, hogy örömet szerezzen, tovább adja a Csillagok háborúja szellemét, amit George Lucas teremtett meg negyven évvel ezelőtt. Mindezt szem előtt tartva örömmel jelentjük be, hogy Ron Howard lép a név nélküli Han Solo-film irányítására. Csodálatos történetünk van, egy hihetetlen stáb és csapat, valamint teljes mértékben elszántak vagyunk, hogy egy nagyszerű filmet forgassunk. A forgatások július 10-én folytatódnak.

– mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm sajtótájékoztatóján.

Han Solo kapitány fiatalkorát megfilmesítő részben a címszereplőt Alden Ehrenreich fogja alakítani, de felbukkan még a képernyőn Donald Glover a fiatal Lando Calrissian bőrében, Joonas Suotamo – Csubakka jelmezben, Woody Harrelson – Han mentoraként (Beckett), Emilia Clarke, Thandie Newton, Michael K. Williams és Phoebe Waller-Bridge.

A tervek szerint 2018. május 25-én mutatják be a Han Solo-filmet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.