Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Elkezdődött a Deadpool 2 forgatása

Kick off! Tegnap Ryan Reynolds képet osztott meg a Deadpool 2-ből, háttérben a legendás helyszínnel, az X-Kastéllyal.

Végre beindultak a Deadpool 2 munkái, és annak rendje és módja szerint a film csillaga, Ryan Reynolds egy kulisszák mögötti képpel tudatta a rajongókkal a nagy bejelentést. A fotóval egy időben azt is megerősítették, hogy a folytatásban újfent visszatérünk Xavier iskolájába.

Igen, én vagyok az, Deadpool, és kaptam egy ajánlatot, amit nem lehetett visszautasítani. Itt fogok várni kinn, rendben? Ez egy nagy ház. A vicc az, hogy csak mindig kettőtöket látom. Ez olyan mintha a stúdió nem engedne több X-Ment.

Csak remélni tudjuk, hogy a 20th Century Fox készül egy kis meglepetéssel, s a második részben több X-szereplővel és kötődéssel találkozunk majd. A film jelenleg Vancouverben forog, majd őt követi a New Mutants és a Dark Pheonix képregényfilmek.

David Leitch rendező keze alatt készülő blockbusterben a címszereplőn kívül visszatér Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni és Stefan Kapičić, de új szereplőkkel is bővült a stáb: Kábel (Josh Brolin), Dominó (Zazie Beetz), Jack Kesy és Shioli Kutsuna.

A Deadpool 2 bemutatója 2018. június 1-én lesz Amerikában.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Deadpool 2 – Josh Brolin újabb képet osztott meg Kábelről

A Deadpool 2 írói egy lehetséges Hugh Jackman cameóról beszéltek

Plesovszki Nándor

Egy WWE sztár játszhatja el a Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább