x
Close


Közelgő események

Filmek

30+ fős jelenet is lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Scarlett Johansson nem mindennapi érdekességet osztott meg a Bosszúállók: Végtelen háborúról.

  • Publishedjúnius 18, 2017

Scarlett Johansson nem mindennapi érdekességet osztott meg a Bosszúállók: Végtelen háborúról.

A hétvége egyik történése közzé tartozik, hogy Scarlett Johansson színésznő Stepen Colbert vendége volt a The Lat Show című talkshowban, ahol a sztárvendéget a Végtelen háborúról is faggatták. Előbb nem akart beszélni a forgatásról, titoktartásra hivatkozva, ám végül Colbert savanyú tekintete meglágyította a színésznő szívét, így megosztott pár infót a Végtelen háborúról. Russoék korábban már utaltak arra, hogy mennyi Marvel képregényhőssel találkozhatnak a rajongók a filmben.

Fekete Özvegyet játszó Johansson épp az új filmjét, a Csajok hajnalig vígjátékot promótálta a The Late Showban, de természetesen nem mehetett el szó nélkül az Infinity War mellett sem.

Igazából nem tudom, hogy bármit is mondhatnék róla. Jól van. Szereplek egy olyan jelenetben, ahol azt hiszem 61 vagy 62 másik hős is látható.

A válasz nem csak a házigazdát, de még minket is sokkolt, úgy tűnik, hogy Russo fivérek megcsinálták, és nem fellegekbe beszéltek, mikor tavaly arról beszéltek, hogy akár 67 fővel is találkozni fogunk a Bosszúállók 3-ban. Elképesztően nagy karakterszám ez, emiatt Colbert konkrét részleteket szeretett volna megtudni, hogy egy időben lesz ennyi látható, vagy ez csak a teljes filmre vonatkozó szám. Johansson tisztázta ezt is:

Egy adott jelenetben, szerintem 32, rengeteg. Olyan sokan vagyunk. Őszintén szólva nem is tudom, hogy ki Marvel karakter és ki a csapat embere.

Vajon a „karakter” szó alatt mit értett? Thanos (Josh Brolin) ellen verbuválnak össze ekkora sereget, vagy talán azért gyűlnek össze, hogy tiszteletüket fejezzék ki a harcban elesett hősök felé? Némi kérdésre választ kapunk az idei Comic-Con-on, ha pedig nem, akkor 2018. május 3-án minden kiderül.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.