Wide Screen
Image default
Filmek

30+ fős jelenet is lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Scarlett Johansson nem mindennapi érdekességet osztott meg a Bosszúállók: Végtelen háborúról.

Scarlett Johansson nem mindennapi érdekességet osztott meg a Bosszúállók: Végtelen háborúról.

A hétvége egyik történése közzé tartozik, hogy Scarlett Johansson színésznő Stepen Colbert vendége volt a The Lat Show című talkshowban, ahol a sztárvendéget a Végtelen háborúról is faggatták. Előbb nem akart beszélni a forgatásról, titoktartásra hivatkozva, ám végül Colbert savanyú tekintete meglágyította a színésznő szívét, így megosztott pár infót a Végtelen háborúról. Russoék korábban már utaltak arra, hogy mennyi Marvel képregényhőssel találkozhatnak a rajongók a filmben.

Fekete Özvegyet játszó Johansson épp az új filmjét, a Csajok hajnalig vígjátékot promótálta a The Late Showban, de természetesen nem mehetett el szó nélkül az Infinity War mellett sem.

Igazából nem tudom, hogy bármit is mondhatnék róla. Jól van. Szereplek egy olyan jelenetben, ahol azt hiszem 61 vagy 62 másik hős is látható.

A válasz nem csak a házigazdát, de még minket is sokkolt, úgy tűnik, hogy Russo fivérek megcsinálták, és nem fellegekbe beszéltek, mikor tavaly arról beszéltek, hogy akár 67 fővel is találkozni fogunk a Bosszúállók 3-ban. Elképesztően nagy karakterszám ez, emiatt Colbert konkrét részleteket szeretett volna megtudni, hogy egy időben lesz ennyi látható, vagy ez csak a teljes filmre vonatkozó szám. Johansson tisztázta ezt is:

Egy adott jelenetben, szerintem 32, rengeteg. Olyan sokan vagyunk. Őszintén szólva nem is tudom, hogy ki Marvel karakter és ki a csapat embere.

Vajon a „karakter” szó alatt mit értett? Thanos (Josh Brolin) ellen verbuválnak össze ekkora sereget, vagy talán azért gyűlnek össze, hogy tiszteletüket fejezzék ki a harcban elesett hősök felé? Némi kérdésre választ kapunk az idei Comic-Con-on, ha pedig nem, akkor 2018. május 3-án minden kiderül.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Kévés Bence Mihály

Florence Pugh karakterének sorsára utalt, hogy mi vár Yelenára a Marvelnél

Kévés Bence Mihály

Natasha, Yelena és Kiképző kapott szerepet a Total Film magazin három új borítóján

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat