Főoldal Sorozatok Diego Luna elárulta, hogy Londonban forog a Zsivány Egyes előzménye, a Cassian Andor Disney+ sorozata
Sorozatok

Diego Luna elárulta, hogy Londonban forog a Zsivány Egyes előzménye, a Cassian Andor Disney+ sorozata

Már forog az újabb élőszereplős Star Wars-sorozat.

620
Cassian Andor

Az utóbbi időben túl nagy volt a csönd a sorozat körül, most azonban Diego Luna megerősítette, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet spin-off sorozat forgatása hamarosan kezdetét veszi, vagy már el is kezdődött – pontosan nem derült ki -, hiszen már ő is Londonból jelentkezett be Jimmy Kimmel Live műsorába. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy elrajtolt a sorozat.

Cassian Andor szerepében visszatér Diego Luna, hogy közelebbről is megismerjük a Zsivány Egyes legtitokzatosabb karakterét. Luna elárulta a műsorban, hogy az előzménysorozatból választ kapunk minden olyan kérdésre, ami fontos az antológiafilm teljes megértéséhez. Kimmel próbálta viccesre venni a figurát, és spoilerezni, de természetesen már tudjuk, hogyan fog végződni Cassian története, ugyanakkor maradtak még kérdések.

A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, főszereplője pedig Cassian Andor lesz. A sorozat, a hős előző életét mutatja majd be, így várhatóan arra is választ kapunk majd, hogy miként lesz az egykori birodalmi kémből Lázadó.

Eredetileg Tony Gilroy gondozására bízták a sorozatot, aki a Zsivány Egyest is kihúzta a csávából, azonban ütemezései gondok miatt át kellett adnia a stafétabotot Toby Haynes-nek. A sorozat főszereplőjét Diego Luna alakítja, de mások mellett a női főszerepet Adria Arjona kapta, míg Stellen Skarsgard is szerződést kapott, az antológiafilmből pedig többen is visszatérnek, köztük Jimmy Smits és Alistair Petrie, valamint Genevieve O’Reilly és Denise Gough.

Cassian Andor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...