Wide Screen
Image default
Előzetesek

Daniel Craig utoljára még odateszi magát, fantasztikus lett a 007 Nincs idő meghalni új előzetese

Lenyűgöző, új előzetest mutattak be az új Bond-filmhez.

A James Bond franchise szerelmesei egy elbűvölő, csodálatos új előzetest kaptak a Daniel Craig főszereplésével készült 007 Nincs idő meghalni című jubileumi részhez. A Sony Pictures eredetileg áprilisban mutatta volna be a filmet, ám elsők között csúsztatta el a premiert a koronavírus-járvány miatt. A filmet tervek szerint november végén tűzik műsorra világszerte.

Hosszú és rögös út van az új film mögött. Minden azzal kezdődött, Daniel Craig vállalja-e még a szerepet. Meggyőzték, bár nem volt könnyű, ahogy erről a színész maga mesélt. A filmet eredetileg már tavaly novemberben szerették volna bemutatni, azonban Danny Boyle és a producerek között kialakult kreatív különbség megpecsételte a projekt sorsát, így el kellett napolni a premiert. John Hodge forgatókönyve nem nyerte el Barbara Broccoli tetszését, ezért újra kellett alkotni a történetet. Majd néhány héttel a forgatás előtt még arról lehetett olvasni, hogy Scott Z. Burns személyében új írót kapott a film, amit Cary Joji Fukunaga hoz tető alá. A stáb kínkeservesen összeállt, és kezdetét vette a munka.

Az új előzetesben az akción van a hangsúly, beleértve Rami Malek színész új gazemberét, akit Safin-nak hívnak. Malek korábban úgy fogalmazott, nem biztos benne, mi lesz a végső név a filmben. És abban is biztosak lehetünk, hogy Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Christopher Waltz karaktere, Blofeld borsot tör majd a főszereplőnk orra alá. A színész áprilisban nagyon titokzatos interjút adott, amikor a filmről faggatták.

A legújabb Bond-filmet komoly várakozás előzi meg, azt tudjuk, hogy Daniel Craig búcsúzik a sorozattól. Ráadásul az eddig is erős gárda újabb sztárokkal bővült: Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah Jeffrey Wright és Ralph Fiennes mellett Rami Malek új belépőként debütál. A történet szerint Bond éppen Jamaicán nyaral, amikor is az MI6 radarján feltűnik az új gonosz, mégpedig Malek alakításában.

007 Nincs idő meghalni november 25-én kerülhet majd a mozikba.

Még több a témában...

Magyar szinkronnal is nagyon ütős lett a 007 Nincs idő meghalni második előzetese

Kévés Bence Mihály

A 007 Nincs idő meghalni nemzetközi előzetese megerősített volna egy korábbi pletykát, hogy ki lesz az új 007-es?

Kévés Bence Mihály

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat