Daniel Craig megerősítette, hogy távozik a James Bond-franchise-ból

Az angol színész nemrégiben egy interjúban jelentette be, hogy a jövőre érkező Nincs idő meghalni című filmben ölti magára utoljára a legendás ügynök szerepét.

Az angol színész nemrégiben egy interjúban jelentette be, hogy a jövőre érkező Nincs idő meghalni című filmben ölti magára utoljára a legendás ügynök szerepét.

Craig a Casino Royale című filmben mutatkozott be James Bond szerepében, legutóbb pedig a Spectre-ben játszhatta el a figurát. Ezek a filmek pedig mind a nézők, mind pedig a kritikusok elismerését kiváltották. Craig nemrégiben az Express nevű lapnak nyilatkozva elmondta, hogy biztosan ez lesz az utolsó Bond-film, mely az ő közreműködésével készül. A színészt emellett kérdezték arról, hogy a későbbiekben esetleg tevékenykedne-e a rendezőként, a válasz erre a feltevésre is kategorikus nem volt. A brit színész egészen pontosan így fogalmaz:

A jövőben biztosan valaki másnak kell csinálnia a szerepet. A rendezés pedig, egyáltalán nem érdekel, én a munkám befejeztével szeretnék az ágyamban pihenni, nem pedig még esténként is a producerekkel, és a forgatókönyvírókkal beszélgetni.

A Nincs idő meghalni című filmet Cary Joji Fukunaga rendezi, Craig mellett a korábbi epizódok fontos szereplői is visszatérnek, valamint új belépőként feltűnik majd többek között Rami Malek, Ana de Armas, Lashana Lynch, Billy Magnussen, David Dencik, és Dali Benssalah.

A film premierdátuma 2020. április 8-a.

Total
7
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Harminc másodperc tömény akciót csomagoltak a Star Wars: Skywalker kora első reklámvideójába

Next Article

SSD bővítés lehet a titokzatos PS5 cartridge

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!