Főoldal Filmek Danny Boyle megtörte a csendet, hogy miért távozott a James Bond 25 éléről
Filmek

Danny Boyle megtörte a csendet, hogy miért távozott a James Bond 25 éléről

Sokáig úgy tűnt, hogy a Transpotting filmek rendezője, Danny Boyle ül a James Bond 25 rendezői székébe, azonban kreatív különbségekre hivatkozva lelépett.

219
James Bond

Sokáig úgy tűnt, hogy a Transpotting filmek rendezője, Danny Boyle ül a James Bond 25 rendezői székébe, azonban kreatív különbségekre hivatkozva lelépett.

Mindenkit meglepettek tavaly az augusztusi bejelentéssel, mikor Danny Boyle váratlanul lemondott a James Bond 25 rendezői székéről, miután kreatív különbség támadt közte és Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek között. Hosszú heteken át dolgoztak a forgatókönyvön John Hodge íróval, részben az elkészült forgatókönyv átírása miatt késik most a forgatás, hiszen teljesen átírják a szkriptet Cary Joji Fukunaga rendezőnek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az Empire készített interjút Boyle rendezővel, ahol a direktor elárulta, hogy ő és Hodge mindent megtettek a Bond 25 forgatókönyvéért, de egy szempillantás alatt elfajultak a dolgok közte és a producerek között. Boyle az egész esetet „egy nagy szégyennek” nevezte:

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Danny Boyle”]Amit John [Hodge] és én csináltunk, úgy gondolom, igazán jó volt. Nem fejeztük be, de tényleg jó lehetett volna. Nagyon, nagyon jól dolgoztunk, de nem akartak velünk tartani ezen az úton. Tehát úgy döntöttünk, hogy útjaink elválnak, és igazságtalan lenne azt mondani, hogy mi volt, mert nem tudom, Cary [Joji Fukunaga] mit fog csinálni. Egy nagyon szép üzenetet kaptam tőle, és a legjobbakat kívánom neki… Ez csak egy nagy szégyen volt.[/penci_blockquote]

Úgy tudjuk, hogy a producereknek nem értettek egyet Boyle és Hodge elképzelésével, miszerint Bond egy visszatérő Bond-lány (Léa Seydoux) karjaiban halt volna meg. Boyle véleménye szerint ez remek lehetőség lett volna, hogy valaki más lépjen Daniel Craig helyére, ez azonban nem tetszett a vezetőknek, jobbnak gondolták, ha a nézők nem tudják, mi lesz a főszereplő sorsa. Mindazonáltal biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb kezekbe került Cary Joji Fukunagánál a film, hiszen amit művelt a True Detective és a Maniac sorozatokkal, több mint frenetikus James Bond-film van kilátásban.

Pletykák szerint a franchise már ki is szemelte magának a Bohém rapszódia sztárját, Rami Malek Oscar-díjas színészt a film gonoszának, ám még bizonytalan a szerepe, hiszen hónapokkal eltolták a forgatást az új forgatókönyvíró érkezése miatt. Ha minden jól megy, akkor a forgatást várhatóan áprilisban kezdik az angliai székhelyű Pinewood Studios falai között.

A James Bond 25 bemutatója 2020. április 8-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...

Taron Egerton
Filmek

Taron Egerton reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz a következő James Bond

Sok rajongója van, aki szeretné, ha a Kingsman sztárja lenne a következő...